Áruház

Népszerű eladások

Leértékelések

Áruház

Üdvözöllek a kajakos, csónakos horgászok webáruházában!

A YakAttack és a RAM MOUNTS név egyet jelent a kiváló minőséggel, innovatív, univerzálisan használható termékekkel. Zsenialitásukat mutatja, hogy igyekeztek olyan termékeket fejleszteni, amik egymással kompatibilisek, így végtelen felhasználói variáció érhető el.

Nincs kajakod? Vál...

Üdvözöllek a kajakos, csónakos horgászok webáruházában!

A YakAttack és a RAM MOUNTS név egyet jelent a kiváló minőséggel, innovatív, univerzálisan használható termékekkel. Zsenialitásukat mutatja, hogy igyekeztek olyan termékeket fejleszteni, amik egymással kompatibilisek, így végtelen felhasználói variáció érhető el.

Nincs kajakod? Válassz egyet a népszerű Jackson Kajakok közül. Az áruházban található termékek egyébként használhatóak csónakon, hajón, és egy részük még az autóban is. Nézz körül, itt megtalálod, ami még hiányzik a készletetdből.

Bővebben

Áruház  306 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Horgász kajakok

  A világ kajakos horgászai körében igen népszerű, magas minőségű, jól felszerelt horgászkajakok gyártója a Jackson Kayak. Áruházunkban a teljes horgászkajak paletta megtalálható. Sit on top, és Sit inside típusok is elérhetőek.
   

  Így készülnek a világ egyik legjobb horgászkajakjai:

   

 • Kamera rögzítés

  Itt találod az akciókamerák, fényképezőgépek biztonságos rögzítéséhez szükséges felszereléseket.

 • Halradar rögzítés

  A horgásznak, legyen az kajakos, csónakos, vagy hajós, igen nagy segítségére van a halradar. Az itt található termékek univerzális rögzítési lehetőségeket kínálnak végtelen variációs megoldásokkal.

 • Telefon, Tablet, GPS...

  Univerzális, LifeTime garanciás, csúcsminőségű felszerelések, kommunikációs eszközeink biztonságos rögzítéséhez, nem csak vízi járművekre. Egy eszközzel tudod az autódban, hajódon, csónakodban, kajakodban, teherautódon, buszodban, vagy akár a repülőgépeden rögzíteni a telefonodat, tabletedet, gps-edet. MADE IN USA!

 • Horgászbot tartók

  Minden horgász féltve őrzött és óvott kincse a horgászbotja. Mindenki szereti biztonságban tudni, de az sem baj, horgászat közben le is lehet rakni, főleg, ha egyszerre több szereléket is bevetünk. Itt találod az univerzális horgászbot rögzítő adaptereket. Válogass kedvedre, nem számít hogy csónak, kajak, vagy hajó ringatózik alattad a vízen.

 • Láthatóság, Világítás

  Nem csak neked kell látni, látszani is lényeges a vízen. Az itt található termékek megoldást nyújtanak nappali fényre, de éjszakai fényviszonyokra is.

 • Biztonsági kellékek

  A kajakos horgászat elengedhetetlen kellékei, melyek a saját, illetve felszereléseink biztonságát hivatottak szolgálni.

 • Bázisok

  Itt találod azokatat az eszközöket, melyeket a kajakhoz, csónakhoz, hajóhoz rögzítve bázisként használva, csatlakoztathatod felszereléseidet.

 • Adapterek

  Kapcsolat a kajakunkra, csónakunkra, hajónkra szerelt bázis éa a felszerelésünket tartó kar között

 • Horgonyzás kellékei

  A kajakos horgászat kifejezetten mobil horgászatot tesz lehetővé, mégis előfordul, hogy egy helyben kell tartani kajakunkat, csónakunkat a vízen. Itt találod a horgonyzáshoz szükséges eszközöket

 • Kiegészítők, kellékek

  Itt hasznos kellékeket kiegészítőket  találsz.

 • Speciális kiegészítők

  Egyedi, speciális kiegészítők, felszerelések

 • Ruházat

  Sapkák, pólók, cipők, speciális öltözékek, szóval minden, amit horgászat közben viselhetünk.

 • Halradarok

  A halradarok sokat segítenek a horgásznak. Sokan nem is elsősorban  a halakat keresik, sokkal inkább a víz alatti terepalakulatokat, haltartó helyeket, akadókat, töréseket igyekeznek megtalálni. Bármi is legyen a cél, nem hiányozhat a kajakos horgászok eszköztárából sem. Cégünk a Humminbird halradarok teljes választékát forgalmazza. Amennyiben az áruházban bemutatott típusok nem felelnek meg számodra, más típust választanál, bátran kérj ajánlatot az elérhetőségeinken.

   

oldalanként
Mutat 1 - 10 / 306
Mutat 1 - 10 / 306