Katalógus

Bekapcsolt szűrők:
    Állapot

    Áruház

    Népszerű eladások

    Leértékelések

    Áruház

    Üdvözöllek a kajakos, csónakos horgászok webáruházában!

     

    Áruházunkban mindent megtalálsz, ami a kajakos horgászathoz szükséges. Horgászkajakok széles választékával állunk a rendelkezésedre. A belépő szintú olcsó árkategóriától a prémium minőségig több gyártótól is választhatsz horgászkajakot.

     

    A kiegészítők terén az or...

    Üdvözöllek a kajakos, csónakos horgászok webáruházában!

     

    Áruházunkban mindent megtalálsz, ami a kajakos horgászathoz szükséges. Horgászkajakok széles választékával állunk a rendelkezésedre. A belépő szintú olcsó árkategóriától a prémium minőségig több gyártótól is választhatsz horgászkajakot.

     

    A kiegészítők terén az ország legszélesebb választékéval rendelkezünk. A prémium minőségű amerikai YakAttack és RAM kiegészítőkön túl számos hasznos kellék is megtalálható az áruházban, a halradarok felszereléséől kezdve a kajakos ruházatig. Ezen kiegészítők számos esetben nem csak kajakokon, hanem csónakokon, hajókon is praktikusan használhatóak.

     

    Folyamatosan bővül kínálatunk, így érdemes rendszeresen visszalátogatni oldalunkra.

    Bővebben

    Áruház  423 terméket találtam.

    Alkategóriák

    • Horgász kajakok

      A belépő szintű és árú horgászkajakoktól kezdve az abszlút csúcskategóriás prémium horgászkajakokig itt mindent megtalálsz! Jackson, Hobie, Allroundmarine horgászkajakok széles választékát kínáljuk. Egy-kétszemélyes, evezős, pedálos, olcsó, prémium, válogass kedvedre. Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bátran!
       

      Így készülnek a Jackson horgászkajakjai:

       

    • Kamera rögzítés

      Itt találod az akciókamerák, fényképezőgépek biztonságos rögzítéséhez szükséges felszereléseket.

    • Halradar rögzítés

      A horgásznak, legyen az kajakos, csónakos, vagy hajós, igen nagy segítségére van a halradar. Az itt található termékek univerzális rögzítési lehetőségeket kínálnak végtelen variációs megoldásokkal.

    • Telefon, Tablet, GPS...

      Univerzális, LifeTime garanciás, csúcsminőségű felszerelések, kommunikációs eszközeink biztonságos rögzítéséhez, nem csak vízi járművekre. Egy eszközzel tudod az autódban, hajódon, csónakodban, kajakodban, teherautódon, buszodban, vagy akár a repülőgépeden rögzíteni a telefonodat, tabletedet, gps-edet. MADE IN USA!

    • Horgászbot tartók

      Minden horgász féltve őrzött és óvott kincse a horgászbotja. Mindenki szereti biztonságban tudni, de az sem baj, horgászat közben le is lehet rakni, főleg, ha egyszerre több szereléket is bevetünk. Itt találod az univerzális horgászbot rögzítő adaptereket. Válogass kedvedre, nem számít hogy csónak, kajak, vagy hajó ringatózik alattad a vízen.

    • Láthatóság, Világítás

      Nem csak neked kell látni, látszani is lényeges a vízen. Az itt található termékek megoldást nyújtanak nappali fényre, de éjszakai fényviszonyokra is.

    • Biztonsági kellékek

      A kajakos horgászat elengedhetetlen kellékei, melyek a saját, illetve felszereléseink biztonságát hivatottak szolgálni.

    • Bázisok

      Itt találod azokatat az eszközöket, melyeket a kajakhoz, csónakhoz, hajóhoz rögzítve bázisként használva, csatlakoztathatod felszereléseidet.

    • Adapterek

      Kapcsolat a kajakunkra, csónakunkra, hajónkra szerelt bázis éa a felszerelésünket tartó kar között

    • Horgonyzás kellékei

      A kajakos horgászat kifejezetten mobil horgászatot tesz lehetővé, mégis előfordul, hogy egy helyben kell tartani kajakunkat, csónakunkat a vízen. Itt találod a horgonyzáshoz szükséges eszközöket

    • Kiegészítők, kellékek

      Itt hasznos kellékeket kiegészítőket  találsz.

    • Speciális kiegészítők

      Egyedi, speciális kiegészítők, felszerelések

    • Ruházat

      Sapkák, pólók, cipők, speciális öltözékek, szóval minden, amit horgászat közben viselhetünk.

    • Halradarok

      A halradarok sokat segítenek a horgásznak. Sokan nem is elsősorban  a halakat keresik, sokkal inkább a víz alatti terepalakulatokat, haltartó helyeket, akadókat, töréseket igyekeznek megtalálni. Bármi is legyen a cél, nem hiányozhat a kajakos horgászok eszköztárából sem. Cégünk a Humminbird halradarok teljes választékát forgalmazza. Amennyiben az áruházban bemutatott típusok nem felelnek meg számodra, más típust választanál, bátran kérj ajánlatot az elérhetőségeinken.

       

    • Akkumulátor, Motor

       Rebelcell Akkumulátorok, akkutöltők, kiegészítők, Torqeedo motorok

    oldalanként
    Mutat 21 - 30 / 423
    Mutat 21 - 30 / 423