HELIX 5 SI GPS

597137

Új

Humminbird HELIX 5 SI GPS Combo

Bővebb leírás

Rendelésre, szállítás 3-7 munkanap

207 000 Ft‎

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

A HELIX sorozat egy új vonal a Humminbird halradarok között. 2015-ben került a halradarok közé a boltok polcaira. Az új HELIX széria nem tartalmaz új műszaki megoldást, új funkciókat, viszont sokkal kezelhetőbb, felhasználóbarátabb dizájnt kapott. Ár-érték arányt tekintve a legsikeresebb modell az előző szériákhoz képest.

 

A HELIX 5 SI GPS jelenleg a HELIX sorozat csúcsmodellje. Rendelkezik mind a Side Imaging (SI), mind a Down Imaging (DI) radartechnológiával, mely lehetővé teszi a a horgászoknak, hogy kristálytiszta képet kaphassanak, mind a csónak melletti, mind az alatta elterülő víz alatti világról. E két funkció rendkívül széles körben használható eszközzé teszi a HELIX 5 SI GPS halradart, mely tökéletes megoldást jelent mind az édes, mind a sós vizi használathoz. Alapban tartalmazza a DualBeam Plus szonár technológiát, 60°/83kHz látószöggel a széles lefedettséghez, és a 20°/200kHz látószöget, a kis területű, de annál pontosabb kép érdekében. Az SI és DI funkcióban a jeladó 455kHz-en dolgozik. A Side Imaging funkció teljes 180°-os látószöget nyújt mindkét oldalra 75 méteres távolságig. Lefelé 457 méter a  maximális kapacitás. SI, DI funkció 30 méterig nyújt kristálytiszta képet. A HELIX 5 SI GPS Transom XNT 9 SI 180 T jeladóval kerül forgalomba, 500W RMS teljesítménnyel.

 

A HELIX 5 monitorja 12,6 cm-es képátlóval rendelkezik 256 szín megjelentésére alkalmas TFT kijelzővel. Mi különbözteti meg ezt a modellt a többi hasonló Humminbird halradartól? Az a képernyő. A 600-as modell 640x480 kijelzőjével szemben 800x480 képpontú monitort kapott, mely sokkal alkalmasabb az SI nézet, illetve az osztott képernyős nézet megjelenítésére. Ahogy a típus neve is sugallja a HELIX 5 SI GPS beéptett precziós GPS vevővel rendelkezik, melyhez az UniMap térkép alaptartozék. 2500 útponton felül 45 útvonal tárolására alkalmas. Mindamellett, hogy az UniMap csomag szériatartozék, természetesen igény esetén a Navionics Gold/Hotmaps térképek is használhatóak egy külső SD memóriakártya csatlkoztatásával. (A memóriakártya nem tartozék.) A fentieken túl természetesen olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a felszíni vzhőmérséklet kijelzés és riasztás, szelektált Fish ID+ halpiktogramm megjelentés, osztott képernyős megjelenítés, Radarkép rögzítése memóriakártyára, SwitchFire funkció, képernyő pillanatkép rögzítés.

 

Tulajdonságok:

 

Képernyő átmérő:12,6 cm
Felbontás:800x480 képpont
Kijelző típusa:Színes TFT
Színek:256 szín
Jeladó:SI, DI, DualBeam Plus
Látószög:20°, 60° & 2x85°
Jeladó frekvencia kHz:200/82/455
Kimenő teljesítmény:500W RMS, 4000W PTP
Áramfelvétel:615mAH
Maximális mélység:DualBeam Plus 457 méter, SI, DI 30 méter
Hőmérséklet kijelzés:Igen
Sebességmérés:Beépített GPS-en keresztül
Háttér világtás:Több fokozatú, állítható
Vízállóság:Víz és koccanásálló
Készülék méretei:19,1x17,1x8,3 cm
Jeladó:Fartükörre szerelhető
Feszültség:10-20 VDC
Beépített GPS:Igen
Útpontok száma:2500
Útvonalak száma:45
Humminbird UniMap:Igen
Navionics:Opcionális, Platinum nem támogatott
SwitchFire opcióIgen
Pillanatkép MMC kártyára:Igen
Videofelvétel a szonárképról:Igen
PC csatlakozás:Igen
Szoftver frissítés lehetősége:Igen
Zoom osztott képernyőn:Igen
Képernyő megállítás:Igen
3D térképnézet:Igen
Nagyméretű számok:Igen
Változtatható képernyő szín:Igen
Riasztás:Hal, Mélység, Feszültség
Fish ID+ halfelismerés:Igen
Valós idejű képalkotás és megjelenítés:Igen
X-Press menü:Igen
Mértékegység:Metrikus
Magyar nyelvű menü:Igen

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

HELIX 5 SI GPS

HELIX 5 SI GPS

Humminbird HELIX 5 SI GPS Combo

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: