HELIX 5 DI

597131

Új

Humminbird HELIX 5 DI halradar

Bővebb leírás

Rendelésre, szállítás 3-7 munkanap

124 500 Ft‎

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

A térkép és a GPS két olyan funkció, ami tipikusan megnöveli egy halradar árát. Éppen ezért, ha egy megfizethető DI azaz Down Imaging technológiás halradart szeretnél GPS funkció nélkül, mindenképpen írd fel a listádra a Humminbird HELIX 5 DI készüléket. Alapvetően ez a halradar mindent tud, amit a HELIX 5 DI GPS combo készülék, csak kivették belőle a GPS-t így egy igen kedvező árú halradart kaptunk.

 

Mint ahogy a többi HELIX 5 modell esetében, itt is a széles képernyős kijelzővel találkozunk. 256 színű színes TFT monitor, 12,6cm-es képátlóval 800x480 képpont felbontással rendelkezik, hogy a legjobb képet mutathassa az alattunk elterülő vízalatti világról. Természetesen ez a halradar is LED-es háttérvilágtást kapott, hogy ne legyen probléma az éjszakai, illetve a gyenge fényviszonyok közötti használat. A készülék 500 Watt RMS teljesítményre képes. Mivel a navigáció nincs benne ebben a készülékben, ezért nem találjuk meg a külső memóriakártya csatlakozási lehetőséget sem, tehát azt ne keresd! Cserébe tisztán, egy kiválóan használható fotórealisztikus képalkotást kínáló halradart kapsz.

 

Alapfelszereltségként egy olyan jeladót kapunk a halradarunkhoz, melybe beépítésre került a Down Imaging és a DualBeam Plus szonártechnológia is. Mindkét jeladótípus két módban képes működni. Ha a DualBeam Plus funkciót választod (hagyományos szonárkép), 28°/200kHz, illetve 16°/455 kHz opciók közül választhatsz. A Down Imaging módban a 75°/455kHz, illetve a 45°/800kHz funkció biztosítja a tökéletes képalkotást. A DI szonárfunkcióval 107 méter mélységig látunk le, míg a DualBeam Plus jeladó 183 méter mélységig használható. A halradar a funkciókat tekintve nem marad el a többi HELIX 5-ös készüléktől. Használhtjuk a SwitchFire funkciót, vagy akár a FishId+ halpiktogram megjelenítési funkciót. A SwitchFire funkció két opciót kínál, a Max mód ( minden jelet megjelenít), és a Clear mód (szűrt megjelenítés, tisztább szonárkép) is választható, az osztott képernyő funkciónak köszönhetően akár egyszerre is. A Max mód esetén nagyszerűen követheted a jig-edet a monitoron vertikális peca esetén, a Clear mód igyekszik kiszűrni a legtöbb zavaró jelet, így csak a legfontosabb jelekre tudsz koncentrálni. A halszimbólumos megjelenítésnél a halsarló mellett a halszimbólum is látható, természetesen amennyiben a készülék fejlett szoftvere halként azonosítja a jelet. A HELIX 5 DI is rendelkezik a képernyő pillanatmegállító funkcióval, hogy kielemezhesd a látottakat. Természetesen a valós idejű megjelenítés sem hiányozhat a lehetőségek közül. A képernyő felvételről és a pillanatkép mentéséről memóriakártya hiányában sajnos le kell mondanunk. A HELIX 5 DI egy XNT 9 DI T jeladóval kerül forgalomba. A jeladóba épített hőmérsékletmérő megmutatja nekünk az aktuális felszni vízhőmérsékletet.

 

Tulajdonságok:

 

Képernyő átmérő:12,6 cm
Felbontás:800x480 képpont
Kijelző típusa:Színes TFT
Színek:256 szín
Jeladó:DI, DualBeam Plus
Látószög:75°, 45°,28°, 16°
Jeladó frekvencia kHz:455/800, 200/455
Kimenő teljesítmény:500W RMS, 4000W PTP
Áramfelvétel:615mAH
Maximális mélység:DualBeam Plus 180 méter, DI 100 méter
Hőmérséklet kijelzés:Igen
Sebességmérés:Nem
Háttér világtás:Több fokozatú, állítható
Vízállóság:Víz és koccanásálló
Készülék méretei:19,1x17,1x8,3 cm
Jeladó:Fartükörre szerelhető
Feszültség:10-20 VDC
Beépített GPS:Nem
Útpontok száma:-
Útvonalak száma:-
Humminbird UniMap:Nem
Navionics:Nem
SwitchFire opcióIgen
Pillanatkép MMC kártyára:Nem
Videofelvétel a szonárképról:Nem
PC csatlakozás:Igen
Szoftver frissítés lehetősége:Opcionális
Zoom osztott képernyőn:Igen
Képernyő megállítás:Igen
3D térképnézet:Nem
Nagyméretű számok:Igen
Változtatható képernyő szín:Nem
Riasztás:Hal, Mélység, Feszültség
Fish ID+ halfelismerés:Igen
Valós idejű képalkotás és megjelenítés:Igen
X-Press menü:Igen
Mértékegység:Metrikus
Magyar nyelvű menü:Igen

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

HELIX 5 DI

HELIX 5 DI

Humminbird HELIX 5 DI halradar

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: