Jackson Big Rig 2018 Horgászkajak

BIGRIG2018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

650 000 Ft‎

Egyéb infó

Ennek a kajaknak a neve, a Big Rig, pontosan kifejezi, hogy milyen céllal és kinek készült. Extra stabilitás azoknak a pecásoknak, akik olyan modellre vágynak, amely egy kisebb naszád érzését és komfortját valamint az álló horgászat határtalan lehetőségét nyújtja. Ha ez a kajak egy kicsit szélesebb volna, már akár hajónak is nevezhetnénk. A tervező mérnökök kreativitást és elszántságot nem sajnálva létrehozták azt a kajakot, mely egy hajó stabilitásával rendelkezik. Úgy alakították ki a testet, hogy egy megbízható, hatékony megoldást nyújtson a legtöbb kajakos horgász szituációra. Édes-, vagy sós víz, álló-, vagy folyóvíz, öblök, vagy nyílt vízfelület, a Big Rignek nem számít. A BigRig a Jackson legszélesebb, egyben a legstabilabb horgászkajakja, hihetetlen terhelhetőséggel.

 

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:401cmTerhelhetőség:210kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/7
Szélesség:94cmSebesség:10/8Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/10
Súly üléssel:44kgStabilitás:10/10Tenger:10/8Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:41kgManőverezhetőség:10/9Nagy folyók:10/9Legyezés:10/8

 

 

2018 Jackson BigRig horgászkajak felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.  
2, JK lehajtható támaszték: Ez a támaszték egyszerűen felállítható, és így stabilizátorként szolgál horgászat közben, ráadásul evezőtartóként is funkcionál, így nem kell hajolgatni, ha kézbe akarjuk venni az evezőnket, vagy épp le szeretnénk tenni azt.
3, Botvályú és botvég védelem: A botvályút, mely végigfut a BigRig oldalán úgy tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd a horgászbotjaidat evezés közben is. Így védve vannak egyébként a víz fölé nyúló ágaktól, növényzettől is.
4, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A BigRig far részén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosn rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
    Drag Chain Chute - Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
5, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
6, RAM Horgászbottartók: A Big Rig természetesen fel van szerelve az alap horgászbot tartókkal is. Kapunk hozzá 2db süllyesztett cső bottartót az ülés mögött, egy 1,5 inches RAM Track Ball adaptert, és egy RAM 2007 horgászbottartót.
7, Italtartó: A szomjunk oltásához csak centikre kell kinyújtanunk a karunkat, hogy a speciális Jackson Nalgene kulacsot elővegyük a helyéről.
    Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
8, RAM és GoPro előkésztés: A testbe ágyazott helyek találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegésztők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek  legalkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
9, Test kialakítása: A BigRig a Jackson kajakok legstabilabb változata. Ebben a kajakban minden horgász kényelmesen elfér, és akár állva is horgászhat belőle. A hosszához és a szélességéhez képest meglepően gyors, és jó az iránytartása, így könnyedén eléred vele kedvenc horgászhelyeid.
10, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak  horgászatra kell összpontostanunk.
11, Hátsó rakodótér: A BigRig hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák, vagy hűtő ládák. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé. Két RAM bottartó is helyet kapott a YakAttack GearTrac sínek mellett.
12, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljes biztonságban tudhatod felstzerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialaktása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
13, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
14, Állítható lábtámasz: Az abszulút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozcióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
15, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
16, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Big Rig 2018 Horgászkajak

Jackson Big Rig 2018 Horgászkajak

Jackson BigRig Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: