Jackson Cruise FD 2019 Horgászkajak

CRUISEFD2019

Új

Jackson CruiseFD 2019 Horgászkajak 

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

949 000 Ft‎

Egyéb infó

A CruiseFD egyedülálló kajak a piacon abból a szempontból, hogy a FlexDrive pedálos rendszer nyújtotta meghajtás mellett megtartotta kiváló evezhetőségét is! A 84cm testszélessége tökéletesen alkalmassá teszi az álló horgászatra is, mindamellett a testkiképzése az egyik leggyorsabb propelleres kajakok közé emeli. A CruiseFD alapfelszereltségként alig rendelkezik kiegészítőkkel, így lehetővé téve, hogy mindenki a saját igényei szerint a számára szükséges kiegészítőket külön összeválogatva a saját igényei szerint szerelje fel a kajakot. Nem mellesleg ezzel egy igen versenyképes áron beszerezhető pedálos kajakhoz juthatunk. A FlexDrive pedálrendszer egyedi megoldás a kajakok pedálos meghajtásai között. Alap, hogy előre és hátramenetre is képes, de ennél sokkal többet tud. A propeller magassága 3 fokozatban állítható. Egy mélyvízi, egy sekélyvízi, és egy szállítási (de akár ütközési, vagy partrasiklási fokozatnak is nevezhetnénk). A szállítási pozícióban a teljes propellerrendszer a kajaktesten belül védett helyen van. Természetesen kormánylapát és kormányrendszer is alap ennél a kajaknál. A kormányrendszert az teszi egyedivé, hogy mindkét oldalon megvannak a kormánykezelő rendszerek, így bármikoe, bármelyik kezünkkel kormányozhatunk. A széke a CudaHD-nál megismert trimmelhető (sínen előre-hátra csúsztatható, természetesen mind alacsony, mind magas pozícióban) ergonómikus, magas és állítható háttámlájú Ergo Seat! Ezzel mindenki be tudja állítani a megfelelő üléspozíciót és magasságot a kényelmes pedálozáshoz. A FlexDrive rendszer áttétele 12:1, ráadásul 3 lapátos propellert kapott. A lapátok dőlésszöge 3 szögben állítható, az Easy-től a Hard verzióig!

 

A CruiseFD egy univerzális, stabil, alapfelszereltségű horgászkajak, mely biztosítja a "hands-free" kajakos pecát!

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:360cmTerhelhetőség:181kgKis folyók:10/7Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:84cmSebesség:10/10Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/9
Súly üléssel:43kgStabilitás:10/9Tenger:10/5Állva pergetés:10/9
Súly ülés és Flexdrive nélkül:39kgManőverezhetőség:10/10Nagy folyók:10/8Legyezés:10/6

 

 

Jackson CruiseFD 2019 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és praktikus reteszekkel zárható megnövelt méretű tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó Hypalon szalag lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a szalag közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
2, Hypalon evezőtoll rögzítő: Az első tároló fedeén található Hypalon szalag, mely segítségével az eveződet biztonságosan tudod tárolni úgy, hogy a kezed közelében maradjon, mégsem akadályoz a horgászatban. Csak csúsztasd be az evező tollát a rugalmas szalag alá. A Hypalon szalag természetesen ellenáll a környezeti hatásoknak, legyen az az UV sugárzás, sós víz, vagy a szélsőséges hőmérséklet.  A woblerek 3-as horga sem tud beleakadni.
3, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
4, Szabadalmaztatott FlexDrive rendszer: Egyedi pedálrendszer, mely alkalmas a sekély vízi haladásokra, és megoldást kínál a víz alatti akadályokkal történő ütközésre is, mivel a propellerrendszer ilyenkor autómatikusan felcshajlik a kajaktestbe.
5, 3 lapátos propeller hajtás: 3 szögben állítható propellerlapátok, 12:1 áttételű maghajtás
6, Felnyíló propeller fedél: Lehetővé teszi, hogy menet közben az esetlegesen a propellerre tekeredett vízinövényeket az ülésből anélkül távolítsuk el, hogy magát a propeller szerkezetet ki kellen emelni a helyéről.
7, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. 
8, Integrált kormányszerkezet: A szék mindkét oldalán könnyen elérhetően találjuk a kormányvezérlőt, mellyel bármelyik kezünkkel könnyen irányíthatjuk a kajakunkat pedálozás közben.
9, Hátsó Fedett Tároló: A hátsó fedett tárolórekesz időjárásálló. Olyan apró dolgokat tárolhatunk benne, amik nem feltétlen szükségesek a horgászat közben, de nem árt, ha velünk vannak a vízen.
10,Hátsó rakodótér: A CruiseFD kellően nagy hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár egy szerelékes láda, vagy hűtő láda. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé.
11, Sínen csúsztatható székrendszer: Az új fejlesztésű szék előre-hátra csúsztatható két, a testbe épített sín segítségével. A magas és az alacsony üléspozíció is megmaradt, kiegészítve egy praktikus stiftes rögzítéssel, mely garantálja, hogy a székünk egy esetleges borulást követően is a helyén maradjon.
12, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható.
 
 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

 

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cruise FD 2019 Horgászkajak

Jackson Cruise FD 2019 Horgászkajak

Jackson CruiseFD 2019 Horgászkajak 

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: