Jackson Coosa FD 2019 Horgászkajak

COOSAFD2019

Új

Jackson CoosaFD 2019 Horgászkajak 

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Elérhetőség dátuma: 2019-05-10

1 140 000 Ft‎

Egyéb infó

A CoosaFD a népszerű CoosaHD alapjaira éült, mind a test kialakítását, mind a felszereltségét illetően. A leglényegesebb különbség azonban az egyedi FlexDrive pedálrendszer, mely hosszú tervező és tesztidőszakot követően kerülhetett a piacra. A FlexDrive pedálrendszer egyedi megoldás a kajakok pedálos meghajtásai között. Alap, hogy előre és hátramenetre is képes, de ennél sokkal többet tud. A propeller magassága 3 fokozatban állítható. Egy mélyvízi, egy sekélyvízi, és egy szállítási (de akár ütközési, vagy partrasiklási fokozatnak is nevezhetnénk). A szállítási pozícióban a teljes propellerrendszer a kajaktesten belül védett helyen van. Természetesen kormánylapát és kormányrendszer is alap ennél a kajaknál. A kormányrendszert az teszi egyedivé, hogy mindkét oldalon megvannak a kormánykezelő rendszerek, így bármikoe, bármelyik kezünkkel kormányozhatunk. A széke a CudaHD-nál megismert trimmelhető (sínen előre-hátra csúsztatható, természetesen mind alacsony, mind magas pozícióban) ergonómikus, magas és állítható háttámlájú Ergo Seat! Ezzel mindenki be tudja állítani a megfelelő üléspozíciót és magasságot a kényelmes pedálozáshoz. A FlexDrive rendszer áttétele 12:1, ráadásul 3 lapátos propellert kapott. A lapátok dőlésszöge 3 szögben állítható, az Easy-től a Hard verzióig!

 

A CoosaFD egy univerzális, kiválóan felszerelt, abszolút stabil (gyerekjáték állva horgászni belőle) horgászkajak, mely biztosítja a "hands-free" kajakos pecát!

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:384cmTerhelhetőség:204kgKis folyók:10/7Könnyű pergetés:10/8
Szélesség:89cmSebesség:10/8Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/10
Súly üléssel:52kgStabilitás:10/10Tenger:10/6Állva pergetés:10/10
Súly ülés és Flexdrive nélkül:46kgManőverezhetőség:10/9Nagy folyók:10/9Legyezés:10/6

 

 

Jackson CoosaFD 2019 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és praktikus reteszekkel zárható megnövelt méretű tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó Hypalon szalag lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a szalag közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
2, Hypalon evezőtoll rögzítő: Az első tároló fedeén található Hypalon szalag, mely segítségével az eveződet biztonságosan tudod tárolni úgy, hogy a kezed közelében maradjon, mégsem akadályoz a horgászatban. Csak csúsztasd be az evező tollát a rugalmas szalag alá. A Hypalon szalag természetesen ellenáll a környezeti hatásoknak, legyen az az UV sugárzás, sós víz, vagy a szélsőséges hőmérséklet.  A woblerek 3-as horga sem tud beleakadni.
3, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva. A Coosa FD esetében is a botvédő cső a testbe beépítésre került.
4, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
5, Szabadalmaztatott FlexDrive rendszer: Egyedi pedálrendszer, mely alkalmas a sekély vízi haladásokra, és megoldást kínál a víz alatti akadályokkal történő ütközésre is, mivel a propellerrendszer ilyenkor autómatikusan felcshajlik a kajaktestbe.
6, 3 lapátos propeller hajtás: 3 szögben állítható propellerlapátok, 12:1 áttételű maghajtás
7, Felnyíló propeller fedél: Lehetővé teszi, hogy menet közben az esetlegesen a propellerre tekeredett vízinövényeket az ülésből anélkül távolítsuk el, hogy magát a propeller szerkezetet ki kellen emelni a helyéről.
8, Orion Tumbler, Kulacstartóval: Duplafalú, rozsdamentes acél italtartó, mely a hideg italokat hidegen, a meleg italokat pedig melegen tartja. Praktukis kulacstartóval, mely a kajkon bármelyik sínre rögzíthető.
9, ERGO Seat MOLLE kompatibilis háttámlával: a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz. 
10, Integrált kormányszerkezet: A szék mindkét oldalán könnyen elérhetően találjuk a kormányvezérlőt, mellyel bármelyik kezünkkel könnyen irányíthatjuk a kajakunkat pedálozás közben.
11, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A kajak hátsó végén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosan rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
12, Felnyíló hátsó tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott hátsó vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test.
13, Kormánylapát forgató szerkezet- A hátsó felnyíló tárolófedél alatt található a kormánylapát rögzítési pontja, valamint a kormány forgató szerkezete is.
14, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
15, MOLLE kompatibilis táska: A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
16, Seat Stash Sliding Tray: Az ülés alatt egy sínen kihúzható szereléktartó tálca került elhelyezésre, így praktikusan, könnyen hozzáférhetően tárolhatjuk kiegészítőinket, csalijainkat.
17, Front Belső Tároló Rekesz: Az első vízhatlan tároló fedele alá helyezhető tálca
18, YakAttack Omega Bottartó: LockNLoad csatlakozású univerzális bottartó a YakAttacktól

 
 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

 

 

Coosa FD Promo:

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Coosa FD 2019 Horgászkajak

Jackson Coosa FD 2019 Horgászkajak

Jackson CoosaFD 2019 Horgászkajak 

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: