Jackson Big Rig FD 2019 Horgászkajak

BIGRIGFD2019

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

1 235 000 Ft‎

Egyéb infó

A BigRig FD a népszerű, és a legstabilabb Jackson kajak továbbfejlesztett változata. A leglényegesebb újítás a FlexDrive pedálhajtás, mely kompatibilis lesz a fejlesztés alatt álló E-Drive elektromos motorhajtással. A klasszikus BigRig vonalak megmaradtak, az extra stabilitás mellett viszont javult a menettulajdonsága az újratervezett keel-nek. A FlexDrive rendszernek köszönhetően előre és hátramenetben is haladhatunk vele. Természetesen a sekélyvízi propelleropció itt is alapfelszereltség. Megújult a bothegyvédelem is a kajakon. A BigRig FD 4 darab, a testbe épített bothegyvédő csövet kapott, mely kiegészül mindkét oldalon egy-egy bottámasszal, így a csövekbe helyezett botok nem gabalyodnak, nem ütődnek egymáshoz. Megújultak az első, és a hátsó tárolórekesz fedelek is. Az ülés is átesett a ráncfelvarráson. Mindazon túl, hogy ez a modell is MOLLE kompatibilis hátat kapott, már a BigRig FD ülése is sínpáron csúsztatható mind alacsony, mind magas üléspozícióban. Hihetetlen, 250 kg-os terhelhetőséggel bír ez a kajak.

 

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:404cmTerhelhetőség:250kgKis folyók:10/6Könnyű pergetés:10/7
Szélesség:102cmSebesség:10/9Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/10
Súly felszerelt:66kgStabilitás:10/10Tenger:10/9Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:56kgManőverezhetőség:10/8Nagy folyók:10/9Legyezés:10/8

 

 

2019 Jackson BigRig FD horgászkajak felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és praktikus reteszekkel zárható megnövelt méretű tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó Hypalon szalag lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a szalag közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
Hypalon evezőtoll rögzítő: Az első tároló fedeén található Hypalon szalag, mely segítségével az eveződet biztonságosan tudod tárolni úgy, hogy a kezed közelében maradjon, mégsem akadályoz a horgászatban. Csak csúsztasd be az evező tollát a rugalmas szalag alá. A Hypalon szalag természetesen ellenáll a környezeti hatásoknak, legyen az az UV sugárzás, sós víz, vagy a szélsőséges hőmérséklet.  A woblerek 3-as horga sem tud beleakadni.
2, Rod Tip Protector - 4db bothegy védő cső: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva. A BigRig FD esetében is a botvédő cső a testbe beépítésre került.
3, Szabadalmaztatott FlexDrive rendszer: Egyedi pedálrendszer, mely alkalmas a sekély vízi haladásokra, és megoldást kínál a víz alatti akadályokkal történő ütközésre is, mivel a propellerrendszer ilyenkor autómatikusan felcshajlik a kajaktestbe.
4, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
5, 3 lapátos propeller hajtás: 3 szögben állítható propellerlapátok, 12:1 áttételű maghajtás
6, Felnyíló propeller fedél: Lehetővé teszi, hogy menet közben az esetlegesen a propellerre tekeredett vízinövényeket az ülésből anélkül távolítsuk el, hogy magát a propeller szerkezetet ki kellen emelni a helyéről.
7, ERGO Seat MOLLE kompatibilis háttámlával: a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
8, Integrált kormányszerkezet: A szék mindkét oldalán könnyen elérhetően találjuk a kormányvezérlőt, mellyel bármelyik kezünkkel könnyen irányíthatjuk a kajakunkat pedálozás közben.
9, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A kajak hátsó végén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosan rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
10, Felnyíló hátsó tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott hátsó vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test.
11, Legyező orsótartó: A testen kialakításra kerültek olyan mélyedések, melyekbe a hosszú legyezőbotokra szerelt orsók beleillenek.
12, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
13, YakAttack Omega Bottartó: LockNLoad csatlakozású univerzális bottartó a YakAttacktól
14, MOLLE kompatibilis táska: A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
15, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető bottartók a hátsó horgász számára, ahol biztonságban tarthatja éppen nem használt horgászbotjait.
16, Horgászbotbarát Front kialakítás: Az első tűrolórekesz fedél előtt olyan pontok kerültek kialakításra, melyek segítenek, ha le kell támasztani a kajak elejéhez egy-két pillanatra a botot.
17, Integrált evezőtartü klipsz: A testre gyárilag felszzerelten kapunk olyan klipszet, melybe az evezőnket használaton kívül kényelmesen, és biztonságosan tarthatjuk.
18, Seat Stash Sliding Tray: Az ülés alatt egy sínen kihúzható szereléktartó tálca került elhelyezésre, így praktikusan, könnyen hozzáférhetően tárolhatjuk kiegészítőinket, csalijainkat.
19, Front Belső Tároló Rekesz: Az első vízhatlan tároló fedele alá helyezhető tálca
20, Kétszintes bottámasz: Kiegészítve a két-két bothegyvédő csövet optimális rögzítést tesz lehetővé a használaton kívüli horgászbotjainknak.
21, Kiszélesített botvályú: A botvályút, mely végigfut a BigRig oldalán úgy tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd a horgászbotjaidat evezés közben is. Így védve vannak egyébként a víz fölé nyúló ágaktól, növényzettől is.
22. Újratervezett kajaktest: A stabilitás megtartása mellett jobb haladást, és manőverezhetőséget kapott az új test.

 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Big Rig FD 2019 Horgászkajak

Jackson Big Rig FD 2019 Horgászkajak

Jackson BigRig FD 2019 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: