Jackson Liska 2019 Horgászkajak

LISKA2019

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

575 000 Ft‎

Egyéb infó

A Jackson Liska modelljének az alapját a Cuda12 szolgáltatta. A cél az volt, hogy egy tavi környezetre optimalizált stabil, az álló pergetésre is alkalmas kajakot hozzanak létre, mely a kezdő kajakos horgászok mellett, a gyakorlott, magasabb igényeket is megfogalmazó kajakosoknak is megfelelő alternatívát nyújtson. Ebből kifolyólag a Liska is megkapta a sínen csúsztatható, magas, és alacsony pozícióban is állítható székrendszert. Megnövelték az első tárolórekeszfedél méretét, és felnyithatóvá tették, így sokkal komfortosabban használhatjuk ki a test adta rakodási lehetőségeket. Megnövelték a kajak szélességét, ezáltal nagyobb stabilitást és nagyobb terhelhetőséget értek el. A tavak mellett kisebb folyókon is kiválóan használható, ezért is került kialakításra a vonólánc helye a kajak hátulján.

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:368cmTerhelhetőség:180kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:86cmSebesség:10/9Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/8
Súly üléssel:34kgStabilitás:10/9Tenger:10/5Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:32kgManőverezhetőség:10/10Nagy folyók:10/8Legyezés:10/8

 

 

Jackson Liska 2019 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:


1, Ergo Seat MOLLE kompatibilis háttámlával: a szék: Az új Ergo Seat-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
2, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
3, YakAttack Omega Bottartó: LockNLoad csatlakozású univerzális bottartó a YakAttacktól
4, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető testbe süllyesztett bottartók, ahol biztonságban tarthatja éppen nem hsznált horgászbotjait.
5, Drag Chain Chute - Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
6, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
7, Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
8, Öntött hátsó fogantyú: A rakodást megkönnyítő hátsó fogantyút a testből öntötték. Kényelmes, biztonságos fogást nyújt.
9, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
10, Evezeő tartó: Az első tárolórekesz fedele úgy lett kialakítva, hogy evezőnket használaton kívül a fedélen elhelyezett gumikötelek alá gyorsan becsúsztathatjuk, így praktikus tárolást biztosít fárasztás esetére
11, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
12, Megújított zárható első tárolórekesz fedél: A tárolórekeszek felfogatása és a zárószerkezet is megújult, ezzel sokkal egyszerűbb, egykezes hozzáférést biztosít.
13, A test kialakítása: A Liska testkialakításánál a stabilitás mellett a jó manőverezhetőség és a sebesség is szempont volt, így egy univerzális, az álló pergetésre tökéletesen alkalmas testet kapunk.
14, MOLLE kompatibilis táska: A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.


 
 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Liska 2019 Horgászkajak

Jackson Liska 2019 Horgászkajak

Jackson Liska 2019 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: