Jackson Big Tuna 2019 Horgászkajak

BIGTUNA2019

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Elérhetőség dátuma: 2019-05-10

739 000 Ft‎

Egyéb infó

A Big Tuna az egyik legnagyobb teherbírású kajak a piacon, amit egyaránt lehet használni tandem, illetve szóló horgász kajakként is. A számos különböző üléspozíció lehetővé teszi a hagyományos (mindkét személy egyirányba néz) tandem üléspozíciót, a  "facetime" azaz az egymással szembeni üléspozciót, és a nagy számban variálható szóló pozíciót is, nagyszerű lehetőséget teremtve a horgászat minden formájának. A híres JK stabilitás, a kiegésztők logikus pozícionálása, kormánylehetőség, és a sebesség komoly ragadozóvá teszi minden víztipuson.

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:424cmTerhelhetőség:250kgKis folyók:10/9Könnyű pergetés:10/6
Szélesség:84cmSebesség:10/7Tavak:10/9Nagyhalas pergetés:10/10
Súly üléssel:45kgStabilitás:10/10Tenger:10/7Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:41kgManőverezhetőség:10/7Nagy folyók:10/9Legyezés:10/6

 

 

Jackson Kajak Big Tuna 2019 Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Ergo Seat MOLLE kompatibilis háttámlával: a szék: Az új Ergo Seat-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
2, Tuna Tank:
A Tuna Tank egy nagyszerű többféle felhasználást lehetővé tévő felszerelés. Előfúrt lyukak nélkül érkezik, így egyszerű tárolórekeszként használható. (Nem vízálló). Amennyiben élő csali tárolóként szeretnéd használni, egyszerűen fúrj egy pár kis lyukat az elülső és a hátsó részén. (A lyukak méretét a csalihalak méretéhez igazítsd) Így a víz és az oxigén szabadon áramolhat a csalitárolón keresztül, életben tartva a csalit akár egész nap.
3, "FaceTime" üléspozíció: Az elöl ülő kajakos szembe tud fordulni a hátul ülővel. A szülők kedvenc ülésvariációja, mindvégig szemmel tudják így tartani a gyermekeket. Nem mellesleg a barátnők, feleségek is így szeretnek utazni.
4, Kajaktest kialaktása: A Big Tunán állni mjdnem olyan stabailan lehet, mintha csak a földön állnánk. A kellően széles testkialakítás ideális a tandem kjakozáshoz, vagy az állva történő horgászathoz. Mindezek ellenére a legmeglepőbb, hogy kellően gyors, és kifejezetten jól manőverezhető az alapos nérnöki tervező munkának köszönhetően. Kiváló az iránytartása, egyszerűen kirobbanó élmény rajta evezni.
5, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, így gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odfigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva.
6, RAM bottartó: Minden kajakhoz jár egy 1,5 inches RAM ToughBall gömbadapter és egy RAM JR bottartó
7, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
8, RAM és GoPro előkésztés: Testbe ágyazott rögzítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegésztők biztonságos rögztése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek  leglkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
9, Drag Chain Chute- Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón, ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
10, Vízhatlan hátsó tároló: A hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezenkívül elfér itt még számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
11, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontostanunk.
12, Kormánylapát előkésztés: Minden Big Tuna úgy hagyja el a gyárat, hogy ha a vásárló kormánylapátossá szeretné tenni kajakját, azt egyszerűen, és gyorsan megtehesse, tehát minden Big Tuna előre fel van szerelelve a kormányrendszer installálásához szükséges szerelékekkel.
13, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a testen gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket elhelyezve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse, így nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
14, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető bottartók a hátsó horgász számára, ahol biztonságban tarthatja éppen nem használt horgászbotjait
15, Vízhatlan elülső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott dzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, így akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
16, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik a kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban, ehhez nyújt segítséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
17, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
18, Állítható lábtámasz: Az abszulút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
20, MOLLE kompatibilis táska: A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.


 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Big Tuna 2019 Horgászkajak

Jackson Big Tuna 2019 Horgászkajak

Jackson Big Tuna 2019 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!
 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: