Jackson Big Rig 2019 Horgászkajak

BIGRIG2019

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

699 000 Ft‎

Egyéb infó

Ennek a kajaknak a neve, a Big Rig, pontosan kifejezi, hogy milyen céllal és kinek készült. Extra stabilitás azoknak a pecásoknak, akik olyan modellre vágynak, amely egy kisebb naszád érzését és komfortját valamint az álló horgászat határtalan lehetőségét nyújtja. Ha ez a kajak egy kicsit szélesebb volna, már akár hajónak is nevezhetnénk. A tervező mérnökök kreativitást és elszántságot nem sajnálva létrehozták azt a kajakot, mely egy hajó stabilitásával rendelkezik. Úgy alakították ki a testet, hogy egy megbízható, hatékony megoldást nyújtson a legtöbb kajakos horgász szituációra. Édes-, vagy sós víz, álló-, vagy folyóvíz, öblök, vagy nyílt vízfelület, a Big Rignek nem számít. A BigRig a Jackson legszélesebb, egyben a legstabilabb horgászkajakja, hihetetlen terhelhetőséggel.

 

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:401cmTerhelhetőség:210kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/7
Szélesség:94cmSebesség:10/8Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/10
Súly üléssel:44kgStabilitás:10/10Tenger:10/8Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:41kgManőverezhetőség:10/9Nagy folyók:10/9Legyezés:10/8

 

 

2019 Jackson BigRig horgászkajak felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Ergo Seat MOLLE kompatibilis háttámlával: a szék: Az új Ergo Seat-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
2, Botvályú és botvég védelem: A botvályút, mely végigfut a BigRig oldalán úgy tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd a horgászbotjaidat evezés közben is. Így védve vannak egyébként a víz fölé nyúló ágaktól, növényzettől is.
3, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A BigRig far részén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosn rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
    Drag Chain Chute - Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
4, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
5, YakAttack Omega Bottartó: LockNLoad csatlakozású univerzális bottartó a YakAttacktól
6, Italtartó: A szomjunk oltásához csak centikre kell kinyújtanunk a karunkat, hogy a speciális Jackson Nalgene kulacsot elővegyük a helyéről.
    Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
7, RAM és GoPro előkésztés: A testbe ágyazott helyek találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegésztők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek  legalkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
8, Test kialakítása: A BigRig a Jackson kajakok legstabilabb változata. Ebben a kajakban minden horgász kényelmesen elfér, és akár állva is horgászhat belőle. A hosszához és a szélességéhez képest meglepően gyors, és jó az iránytartása, így könnyedén eléred vele kedvenc horgászhelyeid.
9, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak  horgászatra kell összpontostanunk.
10, Hátsó rakodótér: A BigRig hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák, vagy hűtő ládák. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé. Két RAM bottartó is helyet kapott a YakAttack GearTrac sínek mellett.
11, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljes biztonságban tudhatod felstzerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialaktása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
12, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
13, Állítható lábtámasz: Az abszulút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozcióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
14, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
15, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
16, MOLLE kompatibilis táska: A háttámlát a MOLLE rendszerrel tették kompatibilissá, melyhez egy MOLLE táskát is kapunk, melyben kényelmesen elfér 2db 3600-as PLANO csalisdoboz.
 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Big Rig 2019 Horgászkajak

Jackson Big Rig 2019 Horgászkajak

Jackson BigRig 2019 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: