Balatoni süllőBalatoni csuka

 

A kajakos horgászat megszállottjaként szeretném minél több emberrel megismertetni ezt a fajta horgászélményt. A sporthorgászat ötvözése némi testmozgással, a víz közelsége, a mobilitás, és a határtalan lehetőségek jellemzik ezt a műfajt. Mindezt a világ egyik - ha nem a legjobb - speciálisan a horgászathoz fejlesztett kajakjaiból.

Ajánlatunkat a vendég egyéni igényeire szabjuk, figyelembe véve tapasztalatát, életkorát, erőnlétét és egyéb kívánságát. Célunk, hogy maradandó élménnyel térjen haza tőlünk mindenki! Nem ígérünk biztos fogást, tonnákban mérhető zsákmányt, csak azt, hogy mindent megteszünk azért, hogy a vendég jól érezze magát, jól szórakozzon, és persze lehetőleg sok halat is fogjon. Nem kínálunk halpucoló helyet, sem hűtőkapacitást, ezt más szolgáltatónál keresse!  Amit kínálunk, az sporthorgászat, rekreáció, élmény, szórakozás, ami egyébként nem zárja ki egy-egy hal elvitelét, a szabályok nyújtotta kereteken belül és a mértékletesség jegyében. A biztonság kiemelten hangsúlyos kérdés, így mindenkitől elvárt és kötelező a mentőmellény viselése.

 

A Kajakok:

A kajakok amiből horgászni fogunk, az általunk forgalmazott Jackson kajakok, melyek minősége, stabilitása, kényelme és felszereltsége garantálja, a kellemes időtöltést.  Több típus is rendelkezésre áll, amiből a vendég igényéhez mérten ajánljuk a legmegfelelőbbet. Kajakjaink minden, a horgászathoz szükséges kiegésztővel és a hajózási szabályzatban előírt felszereléssel rendelkeznek.

BigTuna:

A BigTuna egy különleges kétszemélyes kajak, mely tökéletes választás, ha a szülő a gyermekét is hozná, vagy nem akarjuk a párunkat a vízparton hagyni, amíg horgászunk. Egyszemályesként használva akár állva is legyezhetünk belőle.

Jackson Big Tuna

Cuda14:

Az én személyes kedvencem. Ez egyik legjobb választás a Balatonra, de gyakorlatilag minden típusú vízen kiválóan használható.

BigRig:

Az "anyahajó". Extrém stabil, kifejezetten az álló pergetés szerelmeseinek készítve.

 

Kraken 13.5:

Egy 2016-os újdonság, ami pillanatok alatt népszerűvé vált. A Cuda14 méltó társa a hosszú túrákon. Gyors, kecses, kényelmes.

Jackson Kraken 13.5

CoosaHD:

Egy jól felszerelt, stabil, mégis könnyen kezelhető kajak, olyan kis mindenes. Általánosan jól használható, állva is!

Jackson Coosa HD Dorado

 

Túrák:

Helyismeretünk és tapasztalatunk elsősorban a Balatonon érvényesíthető. A nyíltvízi balinozástól kezdve, a kövezéseken, akadókon történő süllő, kősüllő pergetésig, a nádfalak csukáinak sügereinek becserkészéséig sok lehetőség közül választhat. Ha Ön a legyezés megszállotja, a BigTuna, a BigRig és a CoosaHd alkalmas legyezésre is.

 

Általában 6-8 órát lehet kényelmesen eltölteni egy nap egy kajakban, ezért alapvetően ez az az idő, melyhez a túrát igazítjuk. A nyári időszakban ez praktikusan reggel 5-6 órától délig, vagy délután 4 órától sötétedésig terjedő időszakot jelent.

 

Amennyiben szükséges horgászfelszerelést, csalit is tudunk biztosítani, valamint a Balatoni területi jegyet is beszerezzük Ön helyett, ha szeretné.

 

Ha Ön a saját horgászvizén szeretne kajakjainkból horgászni, az is megoldható!

 

Keresse videóinkat a youtube-on , képeket, beszámolókat a Blogon, valamint a Facebook oldalunkon!

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot az info@kajakpeca.hu e-mail címen, vagy a +36-30-5159393 telefonszámon!

 

Üdvözlettel:

Kalauz Zoltán

 

Együttműködő partnerünk a gonefishing.hu.