Jackson Cuda LT Horgászkajak

cudalt

Új

Jackson Cuda LT Horgászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

695 000 Ft‎

Egyéb infó

Lehet-e még jobbá tenni a Jackson Kayak legtöbbet értékesített kajakját a Cuda 12-t? Lehet-e a kajak egyik legfontosabb jellemzőjén, a súlyán úgy javítani, hogy a többi előnyős paramétere ne változzon? Nos A Cuda LT újítása nem egyenértékű a holdraszállással, de impozáns, előnyös változásokat eredményezett. Tulajdonképpen egy kikönnyített szénszálas Cuda 12 "másolat", a thermoforming technológiának köszönhetően. A Cuda LT esztétikailag kecsesebb vonalakat kapott, és a könnyebb testnek köszönhetően magasabb felépítésű és valamelyest stabilabb is, mint a Cuda 12. A Cuda LT megtartotta azokat a testkialakításokat, felszereléseket, melyek igen közkedveltek a Cuda 12 modellnél.

 

2016-os újdonságok:

  •     Ergonómikus kiképzésű fogantyúk
  •     FishGrip halkiemelő
  •     Line Cutterz zsinórvágó
  •     SealLine ülésre szerelhető vízálló táska
  •     Charcoal Grey "faszén szürke" üléshuzat

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek: Karakterisztika: Környezet: Horgászstílus:
Hosszúság: 394cm Terhelhetőség: 159kg Kis folyók: 10/8 Könnyű pergetés: 10/10
Szélesség: 81cm Sebesség: 10/9 Tavak: 10/8 Nagyhalas pergetés: 10/6
Súly üléssel: 29kg Stabilitás: 10/5 Tenger: 10/8 Állva pergetés: 10/8
Súly ülés nélkül: 26kg Manőverezhetőség: 10/7 Nagy folyók: 10/8 Legyezés: 10/8

 

 

Jackson Cuda LT Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, A test kilakítása: A Cuda LT a Jackson Kayak első termoform technológiával gyártott kajakja. A test kialakításánál megőrizték a Cuda 12 vonalait, de az új technológiának köszönhetően közel 7kg-al könnyebb lett a Cuda 12-nél. Ezek a változások a legkönnyebben kezelhető kajakká teszik a Cuda LT-t. A stabilitás tekintetében nem kötöttek kompromisszumot, mindent tud, amit a Cuda 12, ráadásul ebből is nyugodtan horgászhatunk akár állva is.
2, Központi tároló rekesz tető: A központi tároló rekesz fedelének pántos rögzítése és felhajtható kialakítása könnyű hozzáférést biztosít az alatta tárolt felszerelésünknek. A tetőre mélyedéseket készítettek, így biztonságosabban tárolhatjuk rajta aprócikkeinket, műcsalijainkat, melyeket éppen nem használunk, de még nem tettünk el. A minden igényt kielégítő megoldásként egy YakAttack GearTrac (rögzítő sín) is helyett kapott a fedélen, így bármilyen kiegészítőnk, legyen az halradar monitor, kameratartó, vagy éppen telefontartó, egyszerűen csatlakoztatható.
3, Központi tároló rekesz: A központi tároló rekesz hozzáférést biztosít a test belsejéhez, ahol kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk felszerelésünket az utazás ideje alatt. A rekeszhez könnyen hozzá tudunk férni a vízen. Kiegészíthetjük egy praktikus belső tárolóval, így egy univerzális felszereléstartó rekeszt kapunk.
4, Elite Seat 2.0 - a szék: Az új Elite Seat 2.0-ban minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módosítással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.  
5, YakAttack GearTrac: A központi tároló két oldalán elhelyezett YakAttack sínek könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítanak kajakos felszereléseinknek, melyeket legegyszerűbben a ScrewBall adapterrel csatlakoztathatjuk a GearTrac sínhez.
6, RAM Bottartók: Menden Cuda LT kajakhoz alapfelszereltség 2db RAM Tube állítható bottartó cső, 1db RAM 2007 bottartó, és egy Yakattack Screwball adapter.
7, Plano csalisdobozok: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A Cuda LT 2db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.
8, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
9, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
10, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva.
11, Erős csat az ülés rögzítéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
12, Vízhatlan első és hátsó tároló: Az első, illetve a hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezenkívül elfér itt még számos olyan kiegésztő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
13, RAM és GoPro előkésztés: A testbe ágyazott rögzítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegészítők biztonságos rögzítése érdekében.
14. Bottartó a testen: A Cuda LT kajak tetejének kialakításakor gondoltak az éppen használaton kívüli horgászbotjainkra, ezért a test tetején mélyedéseket alakítottak ki, melyek megakadályozzák a letett botok elcsúszászát, vízbeesését.
15, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a testen gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse. Nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
16, Hátsó tároló rész: A cuda LT hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák. A test két oldalán két műcsalis doboz biztonságos gumiköteles rögzítési lehetőségét alakították ki. Itt lehet praktikusan elhelyezni a RAM cső bottartóit, melyek kellő biztonsággal tartják meg horgászbotjainkat, és akár evezés közben is elérhetjük őket.
17, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban. Ehhez nyújt segítséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
18, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozcióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
20, FishGrip: a 2016-os modellek szériafelszereltsége lett ez a praktikus halkiemelő grip, mely áruházunkban külön is megvásárolható. Bővebb információért katt ide!
21, Line Cutterz: egy speciális zsinórvágó, ami az ülés vázára van erősítve. Haználható mind a monofil, mind a fonott zsinórok vágására.
22, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. Egy gumiköteles rögzítési lehetőségnek köszönhetően a külső felét is kihasználhatjuk. 

 

Promo video:

 

 

Jackson Cuda LT Horgászkajak

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cuda LT Horgászkajak

Jackson Cuda LT Horgászkajak

Jackson Cuda LT Horgászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: