Jackson Kilroy YakAttack Edition Horgászkajak

kilroyyak

Új

Jackson Kilroy Horgászkajak Yakttack Kiadás - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

645 000 Ft‎

Egyéb infó

A Kilroy YakAttack Edition egy minden igényt kielégítően felszerelt változata a Jackson népszerű horgász-vadász-természetjáró Kilroy beülős kajakjának. A Kilroy számos YakAttack kajakos kiegészítőt megkapott ebben a változatban. Ez a verzió csak egy színben érhető el, mely a YakAttack márka színeiből áll össze. Ezek a palaszürke, a narancs és a fehér. Az összképet az egyedi narancs színű GearTrac sínek és a YakAttack felirat teszik teljessé, mellyel egyedi látványt nyújt a vizen. A YakAttack a vezető gyártója azon kajakos felszereléseknek, melyekkel egyedivé, és egyénivé varázsolhatod kajakodat. Nem kell aggódnod a láthatóság miatt, vagy hogy hogyan rögzíted a kamerád, a Kilroy YakAttack Editionnél szériafelszereltség a YakAttack VISICarbon Pro, és a PanFish Portrait kameraállvány.

 

A Kilroy megalkotásánál egy olyan Sit-inside kajakot igyekeztek megálmodni, mely ötvözi a Jackson sit-on-top horgászkajakok előnyeit egy beülős kajak lehetőségeivel. Ezek a Hi/Lo ülés az Elite Seat 2.0, a gyors Cuda 12 alakja, óriási tér a horgász és vadászfelszereléseink biztonságos tárolására, a test oldalára belülről installált botrögzítő és botvédő rendszer, valamint körültekintően kialakított területek a kiegészítők, felszerelések praktikus rögzítéséhez. Azzal, hogy az a rész, ahol felállhatunk a kajakban, a testen belül a vízvonal alatt található, a Kilroy igen stabilra sikerült. A Kilroy is YakAttack GearTrac sínekkel szerelve, RAM kajakos kiegészítőkkel ellátva érkezik. A Kilroy a szabadtéri programokat kedvelő embereknek készült, ami ezenfelül számos kiegészítővel rendelkezik, így teszi alkalmassá kajakos horgászok, vadászok, természetfotósok, madármegfigyelők, és mindenki más számára, aki szeret vizen lenni, kényelmesen és szárazon.

 

2016-os újdonságok:

  •     Ergonómikus kiképzésű fogantyúk
  •     Két rétegű Standing Pad
  •     FishGrip halkiemelő
  •     Line Cutterz zsinórvágó
  •     SealLine ülésre szerelhető vízálló táska
  •     Charcoal Grey "faszén szürke" üléshuzat

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek: Karakterisztika: Környezet: Horgászstílus:
Hosszúság: 381cm Terhelhetőség: 159kg Kis folyók: 10/8 Könnyű pergetés: 10/10
Szélesség: 79cm Sebesség: 10/10 Tavak: 10/10 Nagyhalas pergetés: 10/7
Súly üléssel: 31kg Stabilitás: 10/10 Tenger: 10/2 Állva pergetés: 10/9
Súly ülés nélkül: 29kg Manőverezhetőség: 10/4 Nagy folyók: 10/7 Legyezés: 10/10

.

.

Jackson Kilroy 2016 YakAttack Edition Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, YakAttack extrák:  A Kilroy YakAttack Edition számos, a kajaktestre előre rögztett narancs színú GearTrac snekkel rendelkezik, megkönnyítve kajakos felszereléseink rögzítését. Nem kell hozzá más, csak a YakAttack ScrewBall, és pillanatok alatt csatlakoztathatjuk, bottartónkat, radarunkat, vagy bármilyen más kiegészítőnket. Ez a kiadás tartalmazza a VISICarbon Pole világító rudat, Jackson logós zászlóval, egy PanFish Portrait kameraállványt, egy Sidewinder horgonykötéltartót, 2db ScrewBall adaptert, egy Zooka Tube horgászbottartót. Biztos, hogy mindenki szeme megakad ezen az összeállításon.
2, Kajaktest kialakítása:
Sit inside dizájn, azaz beülős kajaktest. A súlypont alacsonyabban van, mint a Sit-on-Top kajakoknál. A szerelvények a kajaktest belsejében helyezkednek el, így nagyobb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaitól, vagy egyéb külső hatásoktól. A nyitott fedélzet könnyű be- és kiszállást tesz lehetővé. A Kilroy kialakításának köszönhetően a horgász jobban védve van a víztől, mint egy Sit-on-Top kajakon, rádásul felszerelésünk is nehezebben esik a vízbe. Mivel mélyebben ülünk, ezért könnyebb jó videofelvételeket készteni a hátunk mögött opcionálisan rögzíthető kameraállványról. A nagy, nyitott fedélzetnek köszönhetően kisebb önsúllyal számolhatunk, mint egy hasonló méretű SOT kajak.
2, Tech Deck: A hatalmas nyitott fedélzethez praktikusan csatlakoztatható szerelvény, melyet akár a fedélzet elejére, akár a hátuljára egyszerűen csatlakoztathatunk gumikötél fülek segítségével. Számos, a horgászok által jól használható tárolóhely került itt kialakításra.
3, Sit-on-top testkialakítás a kajaktesten: A Kilroy maximálisan igyekszik kihasználni a rendelkezésre álló teret, ezért beépítésre kerül egy platform, amely a Sit-on-Top kajakok által kínált hajótest előnyeit nyújtja a sit-inside kajak belsejében. Horgászbottartók a kajaktest oldalsó fala mentén, cső kilakítású botvég védelem, oldalsó doboztartók, Hi/Lo üléspozíciók, és egy széles rész az álló horgászatot kedvelőknek, mind mind gyárilag be vannak szerelve.
4, Megnövelt stabilitás: a tervezésnél mindvégig szem előtt tartották az álló horgászat által támasztott követelményeket, így a Sit-on-Top kajakokhoz hasonlóan igen nagy terület került ehhez kialakításra. A súlypontot közelebb hozták a vízvonalhoz, növelve a stabilitást.
5, RAM Bottartók: Minden Kilroy kajakhoz alapfelszereltség 1db RAM Tube állítható bottartó cső, 1db RAM 2007 bottartó, és 2db Yakattack Screwball adapter.
6, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
8, Plano csalisdobozok: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A Kilroy 2db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.
9, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
10, Elite Seat 2.0 - a szék: Az új Elite Seat 2.0-ban mindem megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módosítással, melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vizen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. 
11, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
12, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
13, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a Tech Deck-en gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse, így nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
14, Vízhatlan hátsó tároló: A hátsó vízhatlan tároló le van választva a belső térről, így garantáltan vízmentes rakodórészt kapunk. Elfér itt számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
15, Kajakos "kesztyűtartó": A levehető Tech Deck alsó felén kilakításra került egy tároló rész, mely mint egy kesztyűtartó használható. Jól megfér itt egymás mellett a telefonunk, fogónk, vagy egyéb személyes felszerelésünk.
16, Beépített habszivacs: A Tech Deck központi felső részén kapott helyet ez a kemény habszivacs betét, mely kiválóan alkalmas az éppen nem használt műcsalik biztonságos tárolására.
17, Lapos hátsó rakodótér: Az ülés mögötti területet úgy alakították ki, mint a Sit-on-Top kajakok hátsó rakodó felületét, csakhogy a kajaktest belsejében, így nagyobb védelmet nyújtva felszereléseinknek. A legjobb hely a szerelékes ládánk rögzítéséhez.
18, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
20, FishGrip: a 2016-os modellek szériafelszereltsége lett ez a praktikus halkiemelő grip, mely áruházunkban külön is megvásárolható. Bővebb információért katt ide!
21, Line Cutterz: egy speciális zsinórvágó, ami az ülés vázára van erősítve. Haználható mind a monofil, mind a fonott zsinórok vágására.
22, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. Egy gumiköteles rögzítési lehetőségnek köszönhetően a külső felét is kihasználhatjuk.
23, GoPro előkészítés: A testen található csatlakozási pont kompatibilis a GoPro akciókamerák csatlakozásával, megkönnyítve a fogásaink megörökítését.Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Kilroy YakAttack Edition Horgászkajak

Jackson Kilroy YakAttack Edition Horgászkajak

Jackson Kilroy Horgászkajak Yakttack Kiadás - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: