Jackson Kilroy Realtree Horgászkajak

kilroyrealtree

Új

Jackson Kilroy Realtree Horgászkajak / Vadászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

725 000 Ft‎

Egyéb infó

A Jackson Kayak egyik leginnovatívabb kajakjának a Kilroy-nak egyik továbbfejlesztetett változata, ami terepmintás külsőt kapott, hogy a legjobb választás legyen vadászoknak, fotósoknak, és persze horgászoknak is. A Realtree Kilroy egyformán jó választás sportolóknak, és szabadidős kikapcsolódás iránt rajongóknak. A piacon elérhető legszebb terepszínűre festett kajakkal állunk szemben, mely az egyik legtöbbet értékestett vadászkajak az Egyesült Államokban. Az új külső mellett természetesen ez a speciális modell is rendelkezik a Jackson által kínált alap horgászkiegészítőkkel, kiegésztve a vadászathoz és a madármegfigyeléshez nélkülözhetetlen felszerelésekkel. Vadászhatsz uszonyosra, vagy tollasra a Realtree Kilroy biztostja hozzá a megfelelő sportos eszközt.

 

2016-os újdonságok:

  •     Ergonómikus kiképzésű fogantyúk
  •     Két rétegű Standing Pad
  •     FishGrip halkiemelő
  •     Line Cutterz zsinórvágó
  •     SealLine ülésre szerelhető vízálló táska
  •     Charcoal Grey "faszén szürke" üléshuzat

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek: Karakterisztika: Környezet: Horgászstílus:
Hosszúság: 381cm Terhelhetőség: 159kg Kis folyók: 10/8 Könnyű pergetés: 10/10
Szélesség: 79cm Sebesség: 10/10 Tavak: 10/10 Nagyhalas pergetés: 10/7
Súly üléssel: 31kg Stabilitás: 10/10 Tenger: 10/2 Állva pergetés: 10/9
Súly ülés nélkül: 29kg Manőverezhetőség: 10/4 Nagy folyók: 10/7 Legyezés: 10/10

 

 

Jackson Kilroy Realtree 2016 Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, Realtree Max-5: Egy levehető terepmintás ülésbevonat, csalitartó zsák, fedélzetre rögzíthető deck takaró, és a testre húzható álca lepel, a tökéletes álcázásért.
2, Kajaktest kialakítása: Sit inside dizájn, azaz beülős kajaktest. A súlypont alacsonyabban van, mint a Sit-on-Top kajakoknál. A szerelvények a kajaktest belsejében helyezkednek el, így nagyobb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaitól, vagy egyéb külső hatásoktól. A nyitott fedélzet könnyű be- és kiszállást tesz lehetővé. A Kilroy kialakításának köszönhetően a horgász jobban védve van a víztől, mint egy Sit-on-Top kajakon, rádásul felszerelésünk is nehezebben esik a vízbe. Mivel mélyebben ülünk, ezért könnyebb jó videofelvételeket készteni a hátunk mögött opcionálisan rögzíthető kameraállványról. A nagy, nyitott fedélzetnek köszönhetően kisebb önsúllyal számolhatunk, mint egy hasonló méretű SOT kajak.
3, Tech Deck: A hatalmas nyitott fedélzethez praktikusan csatlakoztatható szerelvény, melyet akár a fedélzet elejére, akár a hátuljára egyszerűen csatlakoztathatunk gumikötél fülek segítségével. Számos, a horgászok által jól használható tárolóhely került itt kialakításra.
4, Sit-on-top testkialakítás a kajaktesten: A Kilroy maximálisan igyekszik kihasználni a rendelkezésre álló teret, ezért beépítésre kerül egy platform, amely a Sit-on-Top kajakok által kínált hajótest előnyeit nyújtja a sit-inside kajak belsejében. Horgászbottartók a kajaktest oldalsó fala mentén, cső kilakítású botvég védelem, oldalsó doboztartók, Hi/Lo üléspozíciók, és egy széles rész az álló horgászatot kedvelőknek, mind mind gyárilag be vannak szerelve.
5, Megnövelt stabilitás: a tervezésnél mindvégig szem előtt tartották az álló horgászat által támasztott követelményeket, így a Sit-on-Top kajakokhoz hasonlóan igen nagy terület került ehhez kialakításra. A súlypontot közelebb hozták a vízvonalhoz, növelve a stabilitást.
6, YakAttack GearTrac: A központi tároló két oldalán elhelyezett YakAttack sínek könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítanak kajakos felszereléseinknek, melyeket legegyszerűbben a ScrewBall adapterrel csatlakoztathatjuk a GearTrac sínhez.
7, RAM Bottartók: Minden Kilroy kajakhoz alapfelszereltség 1db RAM Tube állítható bottartó cső, 1db RAM 2007 bottartó, és 2db Yakattack Screwball adapter.
8, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
9, Plano csalisdobozok: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A Kilroy 2db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.
10, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
11, Vízleeresztő lyukak: A beülőrész peremén találhatjuk ezeket a vízleeresztő lyukakat. Egyszerűen csak fordítsuk fejjel lefelé a kajakot és a víz kifolyik ezeken a pontokon.
12, Elite Seat 2.0 - a szék: Az új Elite Seat 2.0-ban mindem megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módosítással, melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vizen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. 
13, Vízhatlan hátsó tároló: A hátsó vízhatlan tároló le van választva a belső térről, így garantáltan vízmentes rakodórészt kapunk. Elfér itt számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
14, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetetlen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
15, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a Tech Deck-en gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse, így nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
16, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
17, Lapos hátsó rakodótér: Az ülés mögötti területet úgy alakították ki, mint a Sit-on-Top kajakok hátsó rakodó felületét, csakhogy a kajaktest belsejében, így nagyobb védelmet nyújtva felszereléseinknek. A legjobb hely a szerelékes ládánk rögzítéséhez.
18, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
20, FishGrip: a 2016-os modellek szériafelszereltsége lett ez a praktikus halkiemelő grip, mely áruházunkban külön is megvásárolható. Bővebb információért katt ide!
21, Line Cutterz: egy speciális zsinórvágó, ami az ülés vázára van erősítve. Haználható mind a monofil, mind a fonott zsinórok vágására.
22, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. Egy gumiköteles rögzítési lehetőségnek köszönhetően a külső felét is kihasználhatjuk.

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Kilroy Realtree Horgászkajak

Jackson Kilroy Realtree Horgászkajak

Jackson Kilroy Realtree Horgászkajak / Vadászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: