Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak

kraken155

Új

Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

565 000 Ft‎

Egyéb infó

A Krakent az igazi, nagy, komoly kihívást jelentő környezetre tervezték. Elsősorban a nagy nyílt vizek meghódítására született. A Kraken csúcskategóriás tengeri kajak lett, de ideális a nagy területű tavak meghódítására is, ahol nagy távolságokat kell megtenni. A Kraken az első olyan horgászkajak, melynek tervezésében a legendás kajakos horgász Jim Sammons is részt vett. Így, karöltve a Jackson Kayak vezető tervezőjével Tony Lee-vel, közösen alkották meg ezt a fantasztikus horgászkajakot. Az eredmény magáért beszél. Egy gyors, a tengeri horgászkajakok elvárásainak maximálisan megfelelő kajak született. Jól viseli a hullámokat, gyors, és kellően stabil.

 

2016-os újdonságok:

  •     Ergonómikus kiképzésű fogantyúk
  •     FishGrip halkiemelő
  •     Line Cutterz zsinórvágó
  •     SealLine ülésre szerelhető vízálló táska
  •     Charcoal Grey "faszén szürke" üléshuzat

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:457cmTerhelhetőség:182kgKis folyók:10/3Könnyű pergetés:10/4
Szélesség:76cmSebesség:10/10Tavak:10/9Nagyhalas pergetés:10/8
Súly üléssel:40kgStabilitás:10/7Tenger:10/10Állva pergetés:10/5
Súly ülés nélkül:38kgManőverezhetőség:10/3Nagy folyók:10/10Legyezés:10/7

.

.

Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, A kajaktest kialakítása: Gyors, nagy távolságok megtételére képes nyíltvízi, tengeri horgászkajak. Ezzel a kajakkal nem okoz gondot a több kilóméteres út megtétele kedvenc horgászhelyeid elérése érdekében.
2, Felhajtható központi tároló: A felhajtható kivitelnek köszönhetően az itt tárolt eszközökhöz könnyedén hozzáférhetünk. YakAttack GearTrac sínnel van szerelve, ahová a YakAttack ScrewBall segítségével egyszerűen rögzíthetjük bottartónkat, vagy halradar monitor tartónkat. Egy szerelékes lámpa is helyet kapott a fedélen. Nem gond, ha sötétben kell szerelni.
3, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
4, Elite Seat 3.0 az új generációs ülés: Az Elite Seat 3.0 ülésben sikerült megőrizni az 2.0 ülés minden előnyös tulajdonságát, plus előre-hátra mozgatható, így a legoptimálisabb kiegyensúlyozást érheted el. Az új Elite Seat 2.0-ban minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban. Néhány módostással elérték, hogy még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmnesebbé vált a vízen töltött idő. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. Ráadásul a legújabb Therm-a-Rest deréktámasszal érkezik.
5, Testbe épített nyílás vízpumpának: A vízvonal alatt nagyméretű nyílás lett kialakítva ahol az élőcsali tárolására szolgáló tartály vízpumpáját tudjuk elhelyezni, biztosítva a folyamatos friss víz ellátást. Nem kell többé csöveket kilógatni a kajak oldalán, van meregetni a friss vizet a csalihalaknak.
6, Hátsó keresztsín: A hátsó keresztsín (YakAttack GearTrac) biztos rögztési pontot jelent a csalihal tárolónak, vagy a szerelékes ládánknak.
7, Neoprén fedél az első tároló rekeszre: Az első vízhatlan tároló kapott egy rugalmas neoprén alsó fedőt a felső zárótető alatt, kettős védelmet biztosítva a víz ellen. Akkor érezzük ennek igazán az előnyét, amikor a nagy (tengeri) hullámok átcsapnak a kajaktest elején.
8, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán, a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél és a központi tároló rekesz tetején is (összesen 8db) találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
9, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
10, Italtartó: A szomjunk oltásához csak centikre kell kinyújtanunk a karunkat, hogy a speciális Jackson Nalgene kulacsot elővegyük a helyéről.
      Nalgene vizes Kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
11, Központi tároló rekesz: A központi tároló rekesz hozzáférést biztosít a test belsejéhez, ahol kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk felszerelésünket az utazás ideje alatt. A rekeszhez könnyen hozzá tudunk férni a vizen. Kiegészíthetjük egy praktikus belső tárolóval, így egy univerzális felszereléstartó rekeszt kapunk.
12, Kormánylapát előkészítés: Minden Kraken úgy hagyja el a gyárat, hogy ha a vásárló kormánylapátossá szeretné alakítani kajakját, azt egyszerűen, és gyorsan megtehesse, tehát minden Kraken előre fel van szerelve a kormányrendszer installálásához szükséges szerelékekkel.
13, 66cm-es központi tárolóreksz: ez a méret tökéletesen alkalmas arra, hogy akár a horgászbotjainkat is elhelyezhessük rajta keresztül a kajaktestben. Ennek a tengeri horgászatoknál van kifejezetten nagy jelentősége, amikor is a parti indulásnál meg kell küzdeni a szörfhullámokkal. A horgászbotok biztonsága nem egy utolsó szempont.
14, RAM és GoPro előkészítés: A testbe ágyazott rögzítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegészítők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek a legalkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
15, Erős csat az ülés rögzítéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetetlen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
16, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben maximális biztonságban tudhatod felszerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
17, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
18, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
20, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. Egy gumiköteles rögzítési lehetőségnek köszönhetően a külső felét is kihasználhatjuk.
 
 

Promo videó:

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak

Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak

Jackson Kraken 15.5 Horgászkajak - Az ár tájékoztató jellegű, függ az aktuális USD árfolyamtól!
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: