Jackson Coosa HD 2018 Horgászkajak

COOSAHD2018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

681 000 Ft‎

Egyéb infó

A Jackson Kayak tervezői összedugták a fejüket Drew Gregory professzionális kajakos horgásszal, és bevittek egy csavart az amúgy is népszerű Coosa modellbe. Megszületett a Jackson Kayak egyik csúcs horgászkajakja, a Coosa HD. Ez a komoly igénybevételre tervezett horgászkajak fel van turbósítva a felszereltségét illetően, valamint némileg hosszabb, és szélesebb, mint az eredeti Coosa modell. Ezzel még stabilabbá vált és passzol mindenféle horgászhoz, legyen akár sportos, vagy kevésbé sportos testalkatú. A Coosa HD a megfelelő válsztás akkor is, ha egy stand up horgászkajakra vágysz. A test kiképzése megőrizte a folyóvzi horgászatokhoz szükséges előnyös tulajdonságait, de a Coosa HD kiválóan használható tavakon is. A széria felszereltségével A Jackson Coosa HD alkalmas szinte az összes horgászmódszerhez, gyakorlatilag bármilyen vízen. A Coosa Hd a Coosa minden 2015-ös színében elérhető.

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:380cmTerhelhetőség:193kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:86cmSebesség:10/7Tavak:10/8Nagyhalas pergetés:10/9
Súly üléssel:38kgStabilitás:10/10Tenger:10/4Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:35kgManőverezhetőség:10/9Nagy folyók:10/9Legyezés:10/7

 

 

Jackson CoosaHD 2018 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, A test kialakítása: A Coosa HD elődjénél valamivel hosszabb testet kapott a sebesség növelése érdekében, miközben megtartotta manőverezési képességét. A szélesebb testkilakítással megnövelték a stabilitását, így alkalmas az álló horgászatra is. A szélesebb test egyben nagyobb teret is biztosít a fedélzeten.
2, Elite Seat 3.0 az új generációs ülés: Az Elite Seat 3.0 ülésben sikerült megőrizni a 2.0 ülés minden előnyös tulajdonságát. Egy új fejlesztésnek köszönhetően előre-hátra mozgatható, így a legoptimálisabb kiegyensúlyozást érheted el. Az Elite Seat 2.0-ban minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módosítással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. Ráadásul a legújabb Therm-A-Rest deréktámasszal érkezik.
3, Orion Tumbler: Duplafalú, rozsdamentes acél italtartó, mely a hideg italokat hidegen, a meleg italokat pedig melegen tartja.
4, SealLine vízálló táska: 2018-as újdonság ez az erős, teljesen vízhatlan anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. 
5, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
6, RAM Horgászbottartók: Minden kajakhoz tartozék 1 db 1,5 inches Tough Ball, melyet az előre a kajak testébe öntött helyeken lehet elhelyezni, és egy RAM 2007 horgászbottartó. A horgászbottartókat a Tough Ball-hoz lehet csatlakoztatni.
7, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
8, Plano csalisdoboz: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A Coosa HD 1db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.
9, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A kajak hátsó végén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosan rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
10, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
11, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva.
12, Csalisdoboztartó zseb: Egy praktukis csalisdoboztartó zseb került kialakításra az Elite Seat 3.0 alján, ahol biztonságosan, és könnyen elérhetően tárolhatjuk Plano csalisdobozainkat. Amennyiben a széket a Low helyzetben kívánod használni, csak vedd ki a csalisdobozokat a szék alóli zsebből, és helyezd el őket a vertikális csalisdoboztartó helyek valamelyikén. Ezek a doboztartók az ülés mindkét oldalán a kajaktestben előre ki lettek alakítva.
13, Megújult levehető középső konzol: Egy ú rögzítési megoldással egyszerűbb hozzáférédt biztosít a konzol alatti rakodórészhez. Egy zárható fedelű "félszáraz" tároló rekesz is helyet kapott benne, ahol  legszükségesebb dolgainkat tarthatjuk.
14, Bottartó a testen: A Coosa HD kajak tetejének kialakításakor gondoltak az éppen használaton kívüli horgászbotjainkra, ezért a test tetején mélyedéseket alakítottak ki, melyek megakadályozzák a letett botok elcsúszását, vízbeesését. Ezt segítik a botok rögzítésére szolgáló gumikötelek is.
15, Drag Chain Chute - Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
16, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
17, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
18, Erős csat az ülés rögzítéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
19, Vízhatlan hátsó tároló: A hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezenkívül elfér itt még számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
20, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető testbe süllyesztett bottartók, ahol biztonságban tarthatja éppen nem hsznált horgászbotjait.
21, Hátsó rakodótér: A Coosa HD hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák, vagy hűtő ládák. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé. A Coosa Hd-t egy egyedi, állítható gumikötélrögzítési rendszerrel látták el. Mindkét oldalán YakAttack GearTrac sín található, mely megszámlálhatatlan lehetőséget kínál kiegészítőink rögzítéséhez.
22, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
23, Horgászbot nyéltámasz: Mindenkivel előfordult már, hogy a zsinór feltekeredett a botspiccre. Ezt legpraktikusabban a bothegyről úgy tudjuk eltávolítani, ha a nyelét letámasztva a kezünkben a bot hegye van. Erre az esetre is gondoltak a Jackson tervezői Coosa HD megalkotásánál, és egy peremet alakítottak ki a kajak orránál, az első fogantyú elejénél, ahová  botunk nyelét betámaszthatjuk ilyen esetekben, megóvva felszerelésünket a vízbe csúszástól.
24, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
25, Vízhatlan elülső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott széldzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, így akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
26, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
27, Hypalon evezőtoll rögzítő: Az első tároló fedeén található Hypalon szalag, mely segítségével az eveződet biztonságosan tudod tárolni úgy, hogy a kezed közelében maradjon, mégsem akadályoz a horgászatban. Csak csúsztasd be az evező tollát a rugalmas szalag alá. A Hypalon szalag természetesen ellenáll a környezeti hatásoknak, legyen az az UV sugárzás, sós víz, vagy a szélsőséges hőmérséklet.  A woblerek 3-as horga sem tud beleakadni.
28, Megújított zárható tárolórekesz fedelek: A CoosaHD 2018-as verziójában a tárolórekeszek felfogatása és a zárószerkezet is megújult, ezzel sokkal egyszerűbb, egykezes hozzáférést biztosít. A gumiköteles rögzítést kiváltották, így a horgaink sem tudnak többé beleakadni.
 
 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

 

 

Coosa HD Promo:

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Coosa HD 2018 Horgászkajak

Jackson Coosa HD 2018 Horgászkajak

Jackson CoosaHD 2018 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: