Jackson Coosa 2018 Horgászkajak

COOSA2018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

496 000 Ft‎

Egyéb infó

A Coosa jelenti a választ azokra a felmerülő igényekre, melyeket a folyóvízi horgászok támasztanak a horgászkajakokkal szemben. 343 cm-es hossza és a megerősített kajaktest teszi az egyik legsportosabb, legfürgébb Jackson kajakká. Képességeit leginkább folyókon, patakokon képes megmutatni. Nem ijed meg a gyors folyású folyószakaszoktól sem, már-már vadvízi horgászkajaknak is nevezhetnék. Eltekintve attól, hogy a testet alapvetően folyóvízre tervezték a nyitott felső rész elrendezése praktikus tárolást tesz lehetővé, ahol könnyen elérhetőek a felszerelések, így egy gyorsabb folyású szakaszon sem adódhat probléma. Csendesebb szakaszra érve nyugodtan felállhatsz és állva horgászhatsz a Coosa-ból, ami szilárd stabilitással büszkélkedhet. Az új generációs Hi/Lo Ergo Seat  ülés szériatartozék a Coosa-n így a lehető legkényelmesebben telhetnek az ülve töltött idők. Az ülés új, ergonómikus dizájnt kapott, lélegző, gyorsan száradó anyagok felhasználásával. Az új fejlesztésű szék alján zsebeket helyeztek el, ahová a dobozokba rendezett felszerelésünket tehetjük, így biztosítva legfontosabb csalijaink gyors és egyszerű hozzáférhetőségét.

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:343cmTerhelhetőség:160kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:80cmSebesség:10/5Tavak:10/6Nagyhalas pergetés:10/8
Súly üléssel:32kgStabilitás:10/9Tenger:10/3Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:30kgManőverezhetőség:10/10Nagy folyók:10/10Legyezés:10/8

 

 

Jackson Kajak Coosa 2018

 

 

Felszereltség:

1, A kajaktest kialakítása: A Coosa-t széles és stabil felülettel tervezték, hogy állva is lehessen használni, állva is lehessen róla horgászni. A tervezésnél a stabilitás és a manőverezhetőség is szempont volt, így remekül teljesít folyó vízen. A kajaknak van egy másodlagos stabilitása is, ami gátolja, hogy álló helyzetben előre essél. A Coosa a legjobb válsztás folyókra, patakokra, csatotrnákra és kisebb tavakra.
2, ERGO Seat: a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást. 
3, Drag Chain Chute- Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.
4, RAM Horgászbottartók: Minden kajakhoz tartozék 1 db 1,5 inches Tough Ball, melyet az előre a kajak testébe öntött rögzítési pontokon lehet elhelyezni, Egy RAM 2007 horgászbottartó. A horgászbottartókat a Tough Ball-hoz lehet csatlakoztatni.
5, Nalgene vizes Kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
6, RAM és GoPro előkésztés: A testbe ágyazott rögzíítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegésztők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek  legalkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
7, Vízhatlan első és hátsó tároló: Az első, illetve a hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezenkívül elfér itt még számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt. A tárolók lakattal biztonságosan zárhatóak.
8, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztostja a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
9, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a testen gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse, így nyogodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
10. Bottartó a testen: A Coosa kajak elejének, felszínének kialakításakor gondoltak az éppen használaton kívüli horgászbotjainkra, ezért a test tetején mélyedéseket alakítottak ki, melyek megakadályozzák a letett botok elcsúszászát, vízbeesését.
11, Vízhatlan középső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott dzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, gy akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
12, Álló platform: közel 60cm-es hely lett kialaktva az ülés előtti részen, hogy kényelmesen és könnyen tudjunk álló helyzetben is horgászni.
13, Hátsó tároló rész: A Coosa hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák. A test két oldlán két műcsalis doboz biztonságos gumiköteles rögzítési lehetőséget alakítottak ki.Itt lehet prsktikusan elhelezni a RAM cső bottartóit, melyek kellő biztonsággal tartják meg horgászbotjainkat, és akár evezés közben is elérhetjük őket.
14, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik a kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban, ehhez nyújt segtséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
15, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
16, Állítható lábtámasz: Az abszulút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozcióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
17, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.


 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Coosa 2018 Horgászkajak

Jackson Coosa 2018 Horgászkajak

Jackson Coosa 2018 Horgászkajak

 
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: