Jackson Cruise Angler 12 2018 Horgászkajak

CRUISANGLER122018

Új

Jackson Cruise Angler 12 2018 Horgászkajak

 
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

465 000 Ft‎

Egyéb infó

A Jackson Cruise Angler 12 kajak hasonlít a kistestvéréhez, a Cruise Angler 10-hez. A Cruise 12 a jobb választás azoknak a horgászoknak, akik nagyobb sebességre vágynak, mint amit a Cruise 10-el elérhetnek, ráadásul jobb menettartással párosítva. A horgászok számára ideálisabb a kistestvérénél, mivel több, mint 20 kg-al nagyobb a terhelhetősége. A Cruise 12 Angler egy egyszerű felszereltségű, kedevező árú Jackson kajak, ami rendelkezik a horgászathoz szükséges alapfelszerelésekkel, de mentes az extráktól. Így is biztosítja, hogy a vízen töltött idő kellemes, élvezhető legyen. A Cruise Angler 12 tökéletes választás lassú folyású kisebb, nagyobb folyókra, és elég jól irányítható, valamint kellő sebességgel rendelkezik, hogy nagyobb tavakon is bátran használhassuk. A legjobb választás legyező horgászoknak. Stabil kialakításának köszönhetően egyszerűen felállhatunk benne, és horgászhatunk állva ott, ahol ez fontosnak tűnik.

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:381cmTerhelhetőség:159kgKis folyók:10/9Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:79cmSebesség:10/8Tavak:10/8Nagyhalas pergetés:10/6
Súly üléssel:30kgStabilitás:10/7Tenger:10/8Állva pergetés:10/8
Súly ülés nélkül:28,5kgManőverezhetőség:10/8Nagy folyók:10/8Legyezés:10/10

 

 

Jackson Cruise Angler 12 2018 Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.
2, A kajaktest kialakítása:
a tervezésnél ügyeltek, hogy a test kilakítása egyszerű kezelhetőséget, és megfelelő stabilitást nyújtson a használójának. A Cruise Angler 12 is alkalmas az állva történő horgászatra. Elérhető közelségben vannak a felszerelések, nem kell aggódni a vízbeeséstől.
3, Szabadalmaztatott Hi-Lo üléspozíciók: A High /magas/ üléspozíció nagyobb kényelmet, a Low /alacsony/ nagyobb stabilitást biztosít, így szabadon válszthatsz, hogy éppen hogyan kívánod használni.
4, Vízhatlan elülső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott dzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, így akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
5, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
6, RAM Bottartó: Minden kajakhoz tartozék 1 db 1,5 inches Tough Ball, melyet az előre a kajak testébe öntött helyeken lehet elhelyezni, és egy RAM 2007 horgászbottartó. A horgászbottartókat a Tough Ball-hoz lehet csatlakoztatni..
7, Vízhatlan középső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott dzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, így akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
8, Hátsó rakodó rész: a nagyméretű hátsó rakodórész megfeleő helyet biztosít a szerelékes ládánknak, hűtőtáskánknak, vagy egyéb felszereléseinknek. A gumikötelek segítik a biztonságos rögzítést.
9, Álltható lábtámasz: Az állítható lábtámasz lehetővé teszi, hogy a saját magad kényelme szerint állítsd be, így biztosítva, a maximális komfortot, és biztonságot a manőverezésnél, hogy akár egész nap horgászhass kajakodból.
10, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
11, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik a kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban. Ehhez nyújt segítséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
12, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
13, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető testbe süllyesztett bottartók, ahol biztonságban tarthatja éppen nem hsznált horgászbotjait.


 

Angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cruise Angler 12 2018 Horgászkajak

Jackson Cruise Angler 12 2018 Horgászkajak

Jackson Cruise Angler 12 2018 Horgászkajak

 
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: