Jackson Cuda HD 2018 Horgászkajak

CUDAHD2018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

713 000 Ft‎

Egyéb infó

A Cuda család az egyik legkedveltebb és legnagyobb volumenben értékesített kajakja a Jacksonnak. A család új tagja a Cuda HD! A Jackson kayak mérnökei és tervezői az összes új fejlesztést belerakták ebbe a kajakba. Ez érinti a kajaktest kialakítását  és a fedélzet felszereltségét is. A Cuda 12-höz képest megnövelték a kajak hosszát, és 5 cm-el a szélességét is, így egy egyedülálló, kifejezetten az édesvízre optimalizált (ezáltal a magyar vizekre is a legideálisabb) kajakot hoztak létre. Egy állva horgászathoz is kellően stabil, mégis gyors kajak lett a Cuda HD

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:392cmTerhelhetőség:193kgKis folyók:10/9Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:84cmSebesség:10/8Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/9
Súly üléssel:43kgStabilitás:10/10Tenger:10/6Állva pergetés:10/10
Súly ülés nélkül:39kgManőverezhetőség:10/9Nagy folyók:10/8Legyezés:10/7

 

 

Jackson CudaHD 2018 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, A test kialakítása: A Cua HD elődjénél valamivel hosszabb testet kapott a sebesség növelése érdekében, miközben megtartotta manőverezési képességét. A szélesebb testkilakítással megnövelték a stabilitását, így alkalmas az álló horgászatra is. A szélesebb test egyben nagyobb teret is biztosít a fedélzeten.
2, Központi tároló: Az új központi tároló fedelén két YakAttack sín található. Ideális helye halradarnak, horgászbottartónak. Praktikusan felfelé nyitható, altta elég hely van szerelékeinknek, de akár a tízorainkat is tárolhatjuk benne.
3, Vízhatlan első tároló: Az új generációs felnyíló és praktikus reteszekkel zárható megnövelt méretű tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó Hypalon szalag lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a szalag közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
4, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
5, Elite Seat System: Az új fejlesztésű szék előre-hátra csúsztatható két, a testbe épített sín segítségével. A magas és az alacsony üléspozíció is megmaradt, kiegészítve egy praktikus stiftes rögzítéssel, mely garantálja, hogy a székünk egy esetleges borulást követően is a helyén maradjon.
6, Orion Tumbler: Duplafalú, rozsdamentes acél italtartó, mely a hideg italokat hidegen, a meleg italokat pedig melegen tartja.
7, SealLine vízálló táska: Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható.
8, Therm-A-Rest Lumbar Support: Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosít, és védi derekunkat a hidegben.
9, RAM Horgászbottartók: Minden kajakhoz tartozék 1 db 1,5 inches Tough Ball, melyet az előre a kajak testébe öntött helyeken lehet elhelyezni, és egy RAM 2007 horgászbottartó. A horgászbottartókat a Ram TrackBall-hoz lehet csatlakoztatni. Az ülsé mögött kettő süllyesztett cső bottartó és kettő Ram Tough Tube horgászbottartó is helyet kapott.
10, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán és a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél is találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
11, PowerPole Micro Anchor előkészítés: A kajak hátsó végén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosan rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
12, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva. A Cuda HD egyik nagy újdonsága, hogy a botvédő cső a testbe beépítésre került.
13, Plano csalisdoboz: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A Cuda HD 1db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.
14, Hypalon evezőtoll rögzítő: Az első tároló fedeén található Hypalon szalag, mely segítségével az eveződet biztonságosan tudod tárolni úgy, hogy a kezed közelében maradjon, mégsem akadályoz a horgászatban. Csak csúsztasd be az evező tollát a rugalmas szalag alá. A Hypalon szalag természetesen ellenáll a környezeti hatásoknak, legyen az az UV sugárzás, sós víz, vagy a szélsőséges hőmérséklet.  A woblerek 3-as horga sem tud beleakadni.
15, Seat Stash Sliding Tray: Az ülés alatt egy sínen kihúzható szereléktartó tálca került elhelyezésre, így praktikusan, könnyen hozzáférhetően tárolhatjuk kiegészítőinket, csalijainkat.

 
 

Angol nyelvű bemutató:

 

 

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cuda HD 2018 Horgászkajak

Jackson Cuda HD 2018 Horgászkajak

Jackson Cuda HD 2018 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!


 

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: