Jackson Cruise Angler 10 2018 Horgászkajak

CRUISANGLER102018

Új

Jackson Cruise Angler 10 2018 Horgászkajak
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

434 000 Ft‎

Egyéb infó

A Jackson Cruise Angler 10 kajak egy széles körben használható kajak azok számára, akik a kajakos horgászatot a különböző extra kiegészítők nélkül képzelik el. A Cruise Angler 10 abszolút egyszerűen, a minimálisan szükséges felszerelések biztosítása mellett is élvezetes horgásztot tesz lehetővé. Ideális azoknak, akik egy változatosan használható, egyszerű felszereltségű, kisméretű, alacsonyabb kajakra vágynak. A Cruise Angler 10 tökéletes választás kis folyókra, patakokra, vagy akár a szomszédod kerti tavára is. Nagyszerű választás akkor is, ha kevés hely áll rendelkezésre a kajak tárolásához, vagy ha a szállítási lehetőségek korlátosak. A Cruise Angler 10 általánosságban annak a horgásznak ajánlható, aki a 136 kg-os terhelhetőségen belül tud maradni saját súlyával, és felszerelésével együtt. Kezdő kajaknak, vagy második kajaknak a családban gyermekek, feleségek, barátnők részére ideális választás.

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:313cmTerhelhetőség:136kgKis folyók:10/9Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:83cmSebesség:10/6Tavak:10/6Nagyhalas pergetés:10/4
Súly üléssel:29kgStabilitás:10/8Tenger:10/3Állva pergetés:10/8
Súly ülés nélkül:27kgManőverezhetőség:10/8Nagy folyók:10/9Legyezés:10/8

 

 

Jackson kayak Cruise 10 Angler 2018

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.
2
, Vízhatlan középső tároló: Ez az a hely, ami tökéletesen megfelel a legfontosabb dolgaink biztonságos, vízhatlan tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne még egy összehajtogatott dzseki is, de alapvetően a telefonnak, pénztárcának, kulcsoknak és az életmentő nasinak lett kifejlesztve. Az elülső tároló kialakításánál szempont volt, hogy könnyen hozzáférhető legyen, így akár a kamerát is gyorsan, és egyszerűen vehetjük innen elő, ha szükség lenne rá. Mindig ügyeljünk arra, hogy a legfontosabb dolgainkat szárazon tartsuk!
3, A kajaktest kialakítása: a tervezésnél ügyeltek, hogy a test kilakítása egyszerű kezelhetőséget, és megfelelő stabilitást nyújtson a használójának. A Cruise Angler 10 is alkalmas az állva történő horgászatra, elérhető közelségben vannak a felszerelések, nem kell aggódni a vízbeeséstől.
4, Szabadalmaztatott Hi-Lo üléspozíciók: A High /magas/ üléspozíció nagyobb kényelmet, a Low /alacsony/ nagyobb stabilitást biztosít, így szabadon válszthatsz, hogy éppen hogyan kívánod használni.
5, Vízhatlan első tároló: Az első tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezenkívül elfér itt még számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
6, Hátsó rakodó rész: a nagyméretű hátsó rakodórész megfelelő helyet biztosít a szerelékes ládánknak, hűtőtáskánknak, vagy egyéb felszereléseinknek. A gumikötelek segítik a biztonságos rögzítést.
7, Álltható lábtámasz: Az állítható lábtámasz lehetővé teszi, hogy a saját magad kényelme szerint állítsd be, így biztosítva, a maximális komfortot, és biztonságot a manőverezésnél, hogy akár egész nap horgászhass a kajakodból.
8, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
9, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
10, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik a kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban. Ehhez nyújt segítséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
11, RAM bottartó: minden Jackson Cruise Angler 10-hez kapunk egy RAM 2007 bottartót, és egy RAM Tough Ball-t amivel ez előre installált pontokon rögzíthetjük bottartónkat.
12, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
13, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető testbe süllyesztett bottartók, ahol biztonságban tarthatja éppen nem hsznált horgászbotjait.

 

 

Promo video:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cruise Angler 10 2018 Horgászkajak

Jackson Cruise Angler 10 2018 Horgászkajak

Jackson Cruise Angler 10 2018 Horgászkajak
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: