Jackson Cuda 12 2018 Horgászkajak

CUDA122018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

543 000 Ft‎

Egyéb infó

A Cuda 12 a Cuda 14 "kistestvére". Azoknak a horgászoknak tervezték, akik több, különböző víztipuson is szeretnek horgászni. Lehet az folyó, kisebb nagyobb tó, vagy akár a tenger, elég egyetlen kajak. A népszerű 381cm-es kajakhossz lehetővé teszi az egyszerű mozgatást, és tárolást, a vízretételt, és a horgászat befejeztével az összepakolást is. A Cuda 12 kellően gyors és jól manőverezhető, így gyakorlatilag egy univerzális, minden víztipuson jól használható kajakot kapunk. A kajakon minden, a horgászok kényelmét, komfortját növelő felszerelés, innováció megtalálható, amit a Jackson Kayak nyújthat a horgászoknak.

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:381cmTerhelhetőség:159kgKis folyók:10/9Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:79cmSebesség:10/7Tavak:10/8Nagyhalas pergetés:10/6
Súly üléssel:33kgStabilitás:10/7Tenger:10/8Állva pergetés:10/8
Súly ülés nélkül:30kgManőverezhetőség:10/8Nagy folyók:10/8Legyezés:10/8

 

 

Jackson Cuda 12 2018 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.
2, Kajaktest kialakítása:
A Cuda 12-t úgy tervezték, hogy ötvözze a Coosa manőverezési képességeit a Cuda 14 sebességével. Így a Cuda 12 hihetelenül stabil, minden víztipuson használható, bármilyen horgászmódszert is választunk.
3, Központi tároló rekesz tető: A központi tároló rekesz fedelének pántos rögzítése és felhajtható kialakítása könnyű hozzáférést biztosít az alatta tárolt felszerelésünknek. A tetőre mélyedéseket készítettek, így biztonságosabban tárolhatjuk rajta aprócikkeinket, műcsalijainkat, melyeket éppen nem használunk, de még nem tettünk el a dobozba. A minden igényt kielégítő megoldásként egy YakAttack GerTrac (rögzítő sín) is helyet kapott a fedélen, így bármilyen kiegészítőnk, legyen az halradar monitor, kameratartó, vagy éppen telefontartó, egyszerűen csatlakoztatható.
4, Központi tároló rekesz: A központi tároló rekesz hozzáférést biztosít a test belsejéhez, ahol kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk felszerelésünket az utazás ideje alatt. A rekeszhez könnyen hozzá tudunk férni a vízen. Kiegészthetjük egy praktikus belső tárolóval, így egy univerzális felszereléstartó rekeszt kapunk.
5, YakAttack GearTrac: A központi tároló két oldalán elhelyezett YakAttack sínek könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítanak kajakos felszereléseinknek, melyeket legegyszerűbben a ScrewBall adapterrel csatlakoztathatjuk a GearTrac sínhez.
6, RAM Bottartók: Minden Cuda 12 kajakhoz alapfelszereltség 2db RAM testbe süllyesztett bottartó, cső az ülés mögött
7, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
8, Rod Tip Protector - bothegy védő: A bothegy védő nagyszerű megoldás horgászbotjaink használaton kívüli tárolására, vagy amennyiben növényzettel sűrűn benőtt, ágas-bogas területen kell átevezni. Mivel horgászbotjaink eleje védve, takarva van, gyakorlatilag nulla az esélye a sérülésnek. Már csak a mennyezeti ventillátorra, és az autó ajtóra kell odafigyelned, a kajakon a horgászbot elejének védelme meg van oldva.
9, Erős csat az ülés rögzítéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetelen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
10, Vízhatlan első és hátsó tároló: Az első, illetve a hátsó tároló fedelén keresztül hozzáférhetővé válik a teljes belső test, így akár összeszerelt horgászbotokat is tárolhatunk benne. Ezen kívül elfér itt még számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
11, RAM és GoPro előkésztés: A testbe ágyazott rögzítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegészítők biztonságos rögzítése érdekében.
12, Hátsó csalisdoboz tároló: A test két oldalán két műcsalis doboz biztonságos gumiköteles rögzítési lehetőségét alakították ki.
13. Bottartó a testen: A Cuda 12 kajak tetejének kialakításakor gondoltak az éppen használaton kívüli horgászbotjainkat, ezért a test tetején mélyedéseket alakítottak ki, melyek megakadályozzák a letett botok elcsúszását, vízbeesését.
14, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a testen gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse. Nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
15, Kormánylapát előkészítés: Minden Cuda 12 úgy hagyja el a gyárat, hogy ha a vásárló kormánylapátossá szeretné tenni kajakját, azt egyszerűen, és gyorsan megtehesse, tehát minden Cuda 12 előre fel van szerelve a kormányrendszer installálásához szükséges szerelékekkel.
16, Hátsó tároló: A Cuda 12 hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák.  Itt lettek praktikusan elhelyezve a RAM süllyesztett cső bottartói, melyek kellő biztonsággal tartják meg horgászbotjainkat, és akár evezés közben is elérhetjük őket.
17, Stand-assist a Felállást segítő szíj: Vannak olyanok, akik kajakból is szeretnek állva horgászni, vagy csak éppen szükséges lenne valamiért felállni a kajakban. Ehhez nyújt segítséget ez a szíj. Kényelmesen elérhető, biztonságos felállást és leülést tesz lehetővé.
18, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
19, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
20, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
21, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
22, RAM 2007 Bottartó: a 2017-os modellek szériafelszereltsége lett a RAM 2007 horgászbottartó


 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Cuda 12 2018 Horgászkajak

Jackson Cuda 12 2018 Horgászkajak

Jackson Cuda 12 2018 Horgászkajak
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: