Jackson Kilroy 2018 Horgászkajak

KILROY2018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

574 000 Ft‎

Egyéb infó

A Kilroy megalkotásánál egy olyan Sit-inside kajakot igyekeztek megálmodni, mely ötvözi a Jackson sit-on-top horgászkajakok előnyeit egy beülős kajak lehetőségeivel. Ezek a Hi/Lo ülés az Elite Seat 2.0, a gyors Cuda 12 alakja, óriási tér a horgász és vadászfelszereléseink biztonságos tárolására, a test oldalára belülről installált botrögzítő és botvédő rendszer, valamint körültekintően kialakított területek a kiegészítők, felszerelések praktikus rögzítéséhez. Azzal, hogy az a rész, ahol felállhatunk a kajakban, a testen belül a vízvonal alatt található, a Kilroy igen stabilra sikerült. A Kilroy is YakAttack GearTrac sínekkel szerelve, RAM kajakos kiegészítőkkel ellátva érkezik. A Kilroy a szabadtéri programokat kedvelő embereknek készült, ami ezenfelül számos kiegészítővel rendelkezik, így teszi alkalmassá kajakos horgászok, vadászok, természetfotósok, madármegfigyelők, és mindenki más számára, aki szeret vizen lenni, kényelmesen és szárazon.

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:381cmTerhelhetőség:159kgKis folyók:10/8Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:79cmSebesség:10/10Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/7
Súly üléssel:31kgStabilitás:10/10Tenger:10/2Állva pergetés:10/9
Súly ülés nélkül:29kgManőverezhetőség:10/4Nagy folyók:10/7Legyezés:10/10

 

 

Jackson Kilroy 2018 Felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.
2, Kajaktest kialakítása:
Sit inside dizájn, azaz beülős kajaktest. A súlypont alacsonyabban van, mint a Sit-on-Top kajakoknál. A szerelvények a kajaktest belsejében helyezkednek el, így nagyobb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaitól, vagy egyéb külső hatásoktól. A nyitott fedélzet könnyű be- és kiszállást tesz lehetővé. A Kilroy kialakításának köszönhetően a horgász jobban védve van a víztől, mint egy Sit-on-Top kajakon, rádásul felszerelésünk is nehezebben esik a vízbe. Mivel mélyebben ülünk, ezért könnyebb jó videofelvételeket készteni a hátunk mögött opcionálisan rögzíthető kameraállványról. A nagy, nyitott fedélzetnek köszönhetően kisebb önsúllyal számolhatunk, mint egy hasonló méretű SOT kajak.
3, Tech Deck: A hatalmas nyitott fedélzethez praktikusan csatlakoztatható szerelvény, melyet akár a fedélzet elejére, akár a hátuljára egyszerűen csatlakoztathatunk gumikötél fülek segítségével. Számos, a horgászok által jól használható tárolóhely került itt kialakításra.
4, Sit-on-top felszerelések a kajaktesten: A Kilroy maximálisan igyekszik kihasználni a rendelkezésre álló teret, ezért beépítésre kerül egy platform, amely a Sit-on-Top kajakok által kínált hajótest előnyeit nyújtja a sit-inside kajak belsejében. Horgászbottartók a kajaktest oldalsó fala mentén, cső kilakítású botvég védelem, oldalsó doboztartók, Hi/Lo üléspozíciók, és egy széles rész az álló horgászatot kedvelőknek, mind mind gyárilag be vannak szerelve.
5, Megnövelt stabilitás: a tervezésnél mindvégig szem előtt tartották az álló horgászat által támasztott követelményeket, így a Sit-on-Top kajakokhoz hasonlóan igen nagy terület került ehhez kialakításra. A súlypontot közelebb hozták a vízvonalhoz, növelve a stabilitást.
6, YakAttack GearTrac: A központi tároló két oldalán elhelyezett YakAttack sínek könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítanak kajakos felszereléseinknek, melyeket legegyszerűbben a ScrewBall adapterrel csatlakoztathatjuk a GearTrac sínhez.
7, RAM Bottartók: Minden Kilroy kajakhoz alapfelszereltség 1db RAM Tube Junior állítható bottartó cső, 1db RAM 2007 bottartó, és 2db Yakattack Screwball adapter.
8, Plano csalisdobozok: Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat.
9, Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
10, Kajakos "kesztyűtartó": A levehető Tech Deck alsó felén kilakításra került egy tároló rész, mely mint egy kesztyűtartó használható. Jól megfér itt egymás mellett a telefonunk, fogónk, vagy egyéb személyes felszerelésünk.
11, Beépített habszivacs: A Tech Deck központi felső részén kapott helyet ez a kemény habszivacs betét, mely kiválóan alkalmas az éppen nem használt műcsalik biztonságos tárolására.
12, Vízleeresztő lyukak: A beülőrész peremén találhatjuk ezeket a vízleeresztő lyukakat. Egyszerűen csak fordítsuk fejjel lefelé a kajakot és a víz kifolyik ezeken a pontokon.
13, Vízhatlan hátsó tároló: A hátsó vízhatlan tároló le van választva a belső térről, így garantáltan vízmentes rakodórészt kapunk. Elfér itt számos olyan kiegészítő, kempingfeleszerelés, mentőmellény, ruházat, amit szeretnénk szárazon tartani a kajaktúra, illetve a horgászat alatt.
14, Erős csat az ülés rögztéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetetlen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
15, Evező tartó: A Jacksonnál mindenre gondoltak, még az evezőnkre is, így a Tech Deck-en gyárilag elhelyeztek egy vályatot, melybe evezőnket letéve megelőzhetjük, hogy az elguruljon, vagy a szél elgörgesse, így nyugodtan koncentrálhatunk a hal fárasztására.
16, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
17, Lapos hátsó rakodótér: Az ülés mögötti területet úgy alakították ki, mint a Sit-on-Top kajakok hátsó rakodó felületét, csakhogy a kajaktest belsejében, így nagyobb védelmet nyújtva felszereléseinknek. A legjobb hely a szerelékes ládánk rögzítéséhez.
18, Két rétegű Standing Pad: a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.
19, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.

 

 

Promo video:

 

 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Kilroy 2018 Horgászkajak

Jackson Kilroy 2018 Horgászkajak

Jackson Kilroy 2018 Horgászkajak
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: