Jackson Kraken 13.5 2018 Horgászkajak

KRAKEN1352018

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

574 000 Ft‎

Egyéb infó

A Kraken 13.5 egy teljesen új lehetőség azoknak a kajakos horgászoknak, akik a nagy vizeket szeretik, vagy csak egyszerűen sokat szoktak evezni. A Kraken 15.5 tengeri kajak alapjaira épült, de annál rövidebb testet kapott. Ezzel egy könnyebb, "hordozhatóbb", sokkal jobban manőverezhető, mégis hihetetlenül gyors kajakot teremtettek. Ebből az is következeik, hogy nem ez a kajak az állva horgászók opciója. A nagy nyílt vizektől a kisebb folyókig mindenhol megállja a helyét. Tökéletes olyan vizekre, ahol egy túra során többször is ki kell venni a kajakot a vízből és szárazon kell mozgatni, akár egyedül is.

 

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:404cmTerhelhetőség:160kgKis folyók:10/3Könnyű pergetés:10/9
Szélesség:76cmSebesség:10/10Tavak:10/10Nagyhalas pergetés:10/8
Súly üléssel:35kgStabilitás:10/5Tenger:10/10Állva pergetés:10/3
Súly ülés nélkül:33kgManőverezhetőség:10/7Nagy folyók:10/10Legyezés:10/6

 

 

Jackson Kraken 13.5 2018 Horgászkajak felszereltség

 

 

Felszereltség:

1, ERGO Seat  - a szék: Az új Ergo Seat 3D-ben minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módostással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.
2, A kajaktest kialakítása:
Gyors, nagy távolságok megtételére képes nyíltvízi, tengeri horgászkajak. Ezzel a kajakkal nem okoz gondot a több kilóméteres út megtétele kedvenc horgászhelyeid elérése érdekében. A gyorsasága mellett kiválóan manőverezhető.
3, Felhajtható központi tároló: A felhajtható kivitelnek köszönhetően az itt tárolt eszközökhöz könnyedén hozzáférhetünk. YakAttack GearTrac sínnel van szerelve, ahová a YakAttack ScrewBall segítségével egyszerűen rögzíthetjük bottartónkat, vagy halradar monitor tartónkat. Egy szerelékes lámpa is helyet kapott a fedélen. Nem gond, ha sötétben kell szerelni.
4, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
5, Testbe épített nyílás vízpumpának: A vízvonal alatt nagyméretű nyílás lett kialakítva ahol az élőcsali tárolására szolgáló tartály vízpumpáját tudjuk elhelyezni, biztosítva a folyamatos friss víz ellátást. Nem kell többé csöveket kilógatni a kajak oldalán, van meregetni a friss vizet a csalihalaknak.
6, Hátsó keresztsín: A hátsó keresztsín (YakAttack GearTrac) biztos rögztési pontot jelent a csalihal tárolónak, vagy a szerelékes ládánknak.
7, Neoprén fedél az első tároló rekeszre: Az első vízhatlan tároló kapott egy rugalmas neoprén alsó fedőt a felső zárótető alatt, kettős védelmet biztosítva a víz ellen. Akkor érezzük ennek igazán az előnyét, amikor a nagy (tengeri) hullámok átcsapnak a kajaktest elején.
8, YakAttack GearTrac: a kajaktest mindkét oldalán, a hátunk mögött, a hátsó tároló résznél és a központi tároló rekesz tetején is (összesen 7db) találhatunk YakAttack GearTrac síneket, így könnyedén rögzíthetjük YakAttack, illetve RAM Mounts kajakos felszereléseinket a kajakon, csak egy ScrewBall-ra van szükség hozzá.
9, Nalgene vizes Kulacs: Minden kajakhopz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.
10, Központi tároló rekesz: A központi tároló rekesz hozzáférést biztosít a test belsejéhez, ahol kényelmesen és biztonságosan tárolhatjuk felszerelésünket az utazás ideje alatt. A rekeszhez könnyen hozzá tudunk férni a vizen. Kiegészíthetjük egy praktikus belső tárolóval, így egy univerzális felszereléstartó rekeszt kapunk.
11, Kormánylapát előkészítés: Minden Kraken úgy hagyja el a gyárat, hogy ha a vásárló kormánylapátossá szeretné alakítani kajakját, azt egyszerűen, és gyorsan megtehesse, tehát minden Kraken előre fel van szerelve a kormányrendszer installálásához szükséges szerelékekkel.
12, 66cm-es nyílás a kajaktest belsejéhez: ez a méret tökéletesen alkalmas arra, hogy akár a horgászbotjainkat is elhelyezhessük rajta keresztül a kajaktestben. Ennek a tengeri horgászatoknál van kifejezetten nagy jelentősége, amikor is a parti indulásnál meg kell küzdeni a szörfhullámokkal. A horgászbotok biztonsága nem egy utolsó szempont.
13, RAM és GoPro előkészítés: A testbe ágyazott rögzítési pontok találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegészítők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek a legalkalmasabbak - hosszú évek tapasztalatai lapján - a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.
14, Erős csat az ülés rögzítéséhez: Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetetlen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.
15, Vízhatlan első-hátsó tároló: Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben maximális biztonságban tudhatod felszerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.
16, Cserélhető védőlemez: A kajakok mozgatásánál, vízretételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.
17, Állítható lábtámasz: Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozícióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.
18, Ergonómikus fogantyúk: Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.
19, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető bottartók a hátsó horgász számára, ahol biztonságban tarthatja éppen nem használt horgászbotjait.
20, Hátsó rakodótér: A Kraken13.5 meglepően tágas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák, vagy hűtő ládák. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé.


 

 

Részletes angol nyelvű bemutató:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Kraken 13.5 2018 Horgászkajak

Jackson Kraken 13.5 2018 Horgászkajak

Jackson Kraken 13.5 2018 Horgászkajak

 

A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: