Jackson Bite 2019 Horgászkajak

BITE2019

Új

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Elérhetőség dátuma: 2019-04-10

375 000 Ft‎

Egyéb infó

A Bite a Jackson horgászkajakok legújabb tagja. A cél ezzela típussal az volt, hogy a megszokott Jackson minőséget egy belépő kajak árával ötvözzék. Azt gondolom, ez sikerült. A kajak egy univerzálisan használható testet kapott. A 89 cm-es szélességhez 345cm testhoszz tartozik. Ez kellő stabilitás mellett megfelelő haladást is biztosít. A mindössze 31kg-os test könnyed kezelést, szállítást, rakodást tesz lehetővé. A jól evezhető test mellé egy ergonómikusan tesztelt, sínen csúsztatható merevkeretes szék is tartozik, a maximális komfort, és kényelem érdekében. A szék ülésmagassága nem állítható. A Bite egyedisége a hatalmas elülső fedélzet, valamint a nyitott első és hátsó rakodótér. A testen kialakításra kerültek csalitartó dobozok, valamint ital tárolására alkalmas rekeszek. A szerelhetőség érdekében a kajak két oldalán YakAttack síneket is elhelyeztek. Összességében egy igen jó áron kapható, univerzális Jackson kajakot sikerült létrehozni.

 

Tulajadonságok:

Paraméterek:Karakterisztika:Környezet:Horgászstílus:
Hosszúság:345cmTerhelhetőség:181kgKis folyók:10/10Könnyű pergetés:10/10
Szélesség:89cmSebesség:10/8Tavak:10/9Nagyhalas pergetés:10/6
Súly üléssel:33kgStabilitás:10/9Tenger:10/6Állva pergetés:10/9
Súly ülés nélkül:31kgManőverezhetőség:10/10Nagy folyók:10/8Legyezés:10/9

 

 

Jackson Bite 2019 Horgászkajak Felszereltség

 

 

Felszereltség:

 
1, Kajaktest kialakítása:
A Bite egy jól evezhető, stabil, jól manőverezhető testet kapott
2, Tároló rekeszek: A nagy nyitott tárolórészek lehetővé teszik felszereléseink egyszerű tárolását és könnyű hozzáférhetőségét. A Gyári gumikötelek a biztonságos tárolást segítik
3. Bottartó a testen: A Bite tetejének kialakításakor gondoltak az éppen használaton kívüli horgászbotjainkra, ezért a test tetején mélyedéseket alakítottak ki, melyek megakadályozzák a letett botok elcsúszását, vízbeesését.
4, YakAttack GearTrac: A kajaktest két oldalán elhelyezett YakAttack sínek könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítanak kajakos felszereléseinknek, melyeket legegyszerűbben a ScrewBall, vagy a LockNLoad adapterrel csatlakoztathatjuk a GearTrac sínhez.
5, Csalisdoboz tároló: A test két oldalán két műcsalis doboz biztonságos gumiköteles rögzítési lehetőségét alakították ki.
6, Öntött fogantyúk: A rakodást megkönnyítő fogantyúkat a testből öntötték. Kényelmes, biztonságos fogást nyújtanak.
7, Csúsztatható ERGO ülés: Az ergonómikusan kialakított kényelmes, magas háttámlás ülés egy sínpáron előre-hátra csúsztatható, így mindenki szabadon állíthatja be magának a legmegfelelőbb pozícióba az ülését.
8, A kajaktestben kialakított halradar jeladótartó rész:  kajak középső részén található ez a kellően szélesre kialakított terület, ahová könnyedén és biztonságosan installálhatjuk halradarunk jeladóját.
9, Süllyesztett frontpanel: Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az első tároló rekeszbe akár a székből is becsúsztassunk, vagy kihúzzunk kiegészítőket.
10, Testbe épített bottartó cső: Könnyen elérhető bottartók a hátsó horgász számára, ahol biztonságban tarthatja éppen nem használt horgászbotjait
11, Testbe épített italtartó: Kulacsunk, üdítőitalunk praktikus helye a kajakon. Nem kell félni, hogy felborul, vagy kiömlik az innivalónk hal fárasztása közben. 

 

Promo video:

 

 

Walkthrough videó:

 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Jackson Bite 2019 Horgászkajak

Jackson Bite 2019 Horgászkajak

Jackson Bite 2019 Horgászkajak
 
A rendeléssel kapcsolatosan kérem keressen!

 

Írd meg véleményed

15 hasonló termék: