Neoprén szegecsanya M6 csavarral

neopszeg-m6

Új

Neopren szegecsanya M6 metrikus csavarral

Bővebb leírás

Készleten

195 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Neoprén szegecsanya M6 csavarral

Neoprén szegecsanya M6 csavarral

Neopren szegecsanya M6 metrikus csavarral

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

A kajakokon többféle rögzítési lehetőség kínálkozik, melek közül az egyik praktikus eszköz a neopren szegecsanya használata. Rendkívül ötletes megoldás, számos előnnyel. Leginkább olyan helyeken alkalmazzuk, ahol kajakunkon, csónakunkon nem férünk hozzá belülről a rögzítési területhez, vagy ha garantáltan vízzáró, és stabil rögzítést szeretnénk elérni.

Ennek a szegecsanyának az átlagosnál magasabb a pereme (4,7mm), a még stabilabb rögztés érdekében, így extra erős kötés létesíthető. Ajánljuk MightyMount bázishoz FullBack adapter nélküli rögzítéséhez, amennyiben a gyárilag csomagolt csavarok által kínált rögzítés helyett az extra vízzáró verziót választjuk, valamint, ha belülről nem hozzáférhető hyelyen szeretnénk a MightyMount bázisunkat rögzíteni. A MightyMount bázison kívül minden olyan egyéb kiegészítő rögzíthető, melyen M6 méretű furat található.

Az ár egy darab neopren szegecsanyára és egy darab M 6x35 A2 rozsdamentes minőségű süllyesztett fejű csavarra vontkozik.

A szegcsanya használatakor a kajaktestet át kell fúrni. Ehhez ideálisan 12,7mm átmérőjű fúrószárat kell használni. A maximális méret amit a forgalmazó tűréshatáron belül ajánl a 13mm fúrószárátmérő. A standard fémfúrószár tökéletesen alkalmas.

  • A neopren szegecsanya pereme, és a testben elhelyezett anya a csavar behajtásával közrefogja a kajaktestet, így elzárva a víz beszivárgásának a lehetőségét.
  • 5mm-es anyagvastagságig (kajak, csónaktest vastagsága) használható
  • a rögzítendő kellék a rögztési pontnál 15mm-nél ne legyen vastagabb
  • A rugalmas neopren felületnek köszönhetően csökkenti az esetlegesen fellépő vibrációt
  • Ideális műanyag kötésekhez
  • Korrózióálló
  • -40 - +90 Celsius fokig hőálló

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: