BooneDox Tall Leg kerékszett kajakokhoz

BDX-LGTTTALL

Új

BooneDox Prémium kerékszett hosszú keréktartó lábbal

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

117 900 Ft‎

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

BooneDox Tall Leg kerékszett kajakokhoz

BooneDox Tall Leg kerékszett kajakokhoz

BooneDox Prémium kerékszett hosszú keréktartó lábbal

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****

Egyéb infó

A BooneDox márkanév Amerikában egyet jelent a csúcsminőséggel és a praktikummal. Az általuk kifejezetten a nagy, nehéz horgászkajakokhoz fejlesztett és gyártott kerékszett megoldást nyújt minden olyan problémára, ami a jelenleg kapható kerékszetteket jellemzi. Amenniyben a vízleeresztő lyukba illeszthető kerékszettünk van, akkor kénytelenek vagyunk az oldalára fordítani a kajakot, hogy a helyére illesszük a kerékszettet, ami felpakolt, felszerelt kajakok esetében gyakorlatilag lehetetlen. A majdnem jó megoldást azon kerékszettek adják, amelyekre a kajakot ráhelyezzük, és az felfekszik valahogy a kerékszett tartórészére. Ezzel csak akkor van gond, ha kikötésnél szeretnénk a kajak alá tenni, amikor az még jobbára a vízben van, így mászhatunk be a vízbe a kajak alá, vagy ki kell húznunk a kajakot a szárazra, hogy a kerékszettet alátegyük.

 

A hosszú keréktartó lábak kifejezetten a nagy testű magas oldalú kajakokhoz ideálisak, mint a Hobie ProAngler, vagy a Jackson BigTuna

 

A BooneDox kerékszett lényegesen praktikusabb, mivel minden része a víz felett található. A kerékszett bázisa a kajak tetejéhez van rögzítve, a kerekeket tartó lábak ebbe a bázisba csatlakoznak be. Használatkor a keréklábak lehajthatóak, a vízreszálláskor pedig felhajthatóak, így nem akadályozzák a kajak haladását. Szállításkor a kerekeket a tartólábbal együtt kivehetjük, így külön szállíthatóak.

 

A lábakat tartó bázis tetején sínek is találhatóak, így bármilyen kiegészítőt csatlakoztathatunk hozzá pluszban, ami alkalmas a sínes rögzítéshez. Gyakorlarilag az összes YakAttack kiegészítőnk ilyen.

 

Az anyagoknál sem spóroltak, minden terhelést kapó alkatrész rozsdamentes acélból, a többi tengervízálló alumíniumból készült, hogy a legnehezebb, teljesen felszerelt kajakok se okozzanak problémát, így ez a kajakszállító a legstrapabíróbb jelenleg a piacon.

 

A BooneDox kerékszett minden kajakhoz használható, de az extra széles kajakokhoz, mint a Hobie ProAngler, vagy a Jackson BigRig szükséges a ProKit hosszabbító kar, amivel akár a szék mögé is felszerelhetjük, így a legoptimálisabb a súlyelosztás.

 

A kerékszett szállításhoz lett optimalizálva, nem ajánlott hosszan, napokig, hetekig tárolni a kerékszetten a kajakot, mivel a kerekek így deformálódhatnak!

 

A kerékszett súlya 7,7kg.

 

BooneDox Landing Gear from Jericho Palm on Vimeo.

 

 

30 hasonló termék: