Garmin Striker Plus 7sv Halradar

GARMIN010-01874-01

Új

Garmin Striker Plus 7sv Halradar

Bővebb leírás

Rendelésre, szállítás 4-7 munkanap

215 900 Ft‎

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Garmin Striker Plus 7sv Halradar

Garmin Striker Plus 7sv Halradar

Garmin Striker Plus 7sv Halradar

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

  • Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü és SideVü pásztázó szonárokkal is
  • Beépített Garmin Quickdraw™ Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet
  • A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét
  • Fényes, napfénynél is olvasható, 7"-os kijelző intuitív kezelőfelülettel
  • Gumírozott kialakítás
  • Magyar nyelvű menürendszerrel


A STRIKER™ Plus 7sv halradar fényes, 7"-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü és SideVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét.
 
Garmin Quickdraw Contours
Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER™ Plus 7sv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

 

Garmin QuickDraw

 

Clear Scanning Sonar Images
A STRIKER™ Plus 7sv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü™ és SideVü funkciókkal ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti és melletti területről. Tisztán látbhatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat.

 

 

ActiveCaptain Alkalmazás
A STRIKER™ Plus 7sv beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így az ingyenes ActiveCaptain alkalmazással is haszálható. Ha kapcsolódott, okos értesítéseket1 kaphat képernyőjére, valamint elérheti a Quickdraw Contours Közösséget is, ahol megoszthatja elkészített térképet vagy letölthet mások által megrajzolt új területeket a közsségből. Mindezen felül még készüléke szoftverét is frissítheti az ActiveCaptain alkalmazáson keresztül.

 

Garmin Active Captain

 

 

GPS-es halradar
A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER™ Plus 7sv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen.

 
A STRIKER™ Plus 7sv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

 

Magyar nyelvű útmutató innen letölthető!

 

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):23,5 x 14 x 5,8 cm
Kijelző típus:WVGA színes
Súly:0,8 kg
Átviteli teljesítmény:500 W (RMS)
Vízállóság:IPX7
GPS vevő típusa:GPS
Felbontás:800 x 480 képpont
QuickDraw Contours támogatás:Igen
Támogatott frekvenciák:Hagyományos: 50/77/200 kHz, CHIRP (mid és high), ClearVü 260/455/800 kHz
Egyéb adatok:útpontok eltárolása

 

Kellékek

30 hasonló termék: