Balatoni süllőBalatoni BalinBalatoni kősöllő

 

A kajakos horgászat megszállottjaként szeretném minél több emberrel megismertetni ezt a fajta horgászélményt. A sporthorgászat ötvözése némi testmozgással, a víz közelsége, a mobilitás, és a határtalan lehetőségek jellemzik ezt a műfajt. Mindezt a világ egyik - ha nem a legjobb - speciálisan a horgászathoz fejlesztett kajakjaiból.

 

Ajánlatunkat a vendég egyéni igényeire szabjuk, figyelembe véve tapasztalatát, életkorát, erőnlétét és egyéb kívánságát. Célunk, hogy maradandó élménnyel térjen haza tőlünk mindenki! Nem ígérünk biztos fogást, tonnákban mérhető zsákmányt, csak azt, hogy mindent megteszünk azért, hogy a vendég jól érezze magát, jól szórakozzon, és persze lehetőleg sok halat is fogjon. Nem kínálunk halpucoló helyet, sem hűtőkapacitást, ezt más szolgáltatónál keresse!  Amit kínálunk, az sporthorgászat, rekreáció, élmény, szórakozás, ami egyébként nem zárja ki egy-egy hal elvitelét, a szabályok nyújtotta kereteken belül és a mértékletesség jegyében. A biztonság kiemelten hangsúlyos kérdés, így mindenkitől elvárt és kötelező a mentőmellény viselése.

 

A minél élvezetesebb horgászat érdekében maximum két horgászt fogadunk egy időben. Ez biztosítja a maximális odafigyelést és segítséget, ami nem csak a halfogáshoz nyújtott segítséget jelent, hanem a kajakok kezelésének, evezéstechnikának, horgonyzásnak a megtanítását is.

 

A Kajakok:

A kajakok amiből horgászni fogunk, az általunk forgalmazott prémium, pedálos Jackson, illetve Hobie kajakok, melyek minősége, stabilitása, kényelme és felszereltsége garantálja, a kellemes időtöltést.  Több típus is rendelkezésre áll, amiből a vendég igényéhez mérten ajánljuk a legmegfelelőbbet. Kajakjaink minden, a horgászathoz szükséges kiegészítővel és a hajózási szabályzatban előírt felszereléssel rendelkeznek.

 

Túrák:

A nyíltvízi balinozástól kezdve, a kövezéseken, akadókon történő süllő, kősüllő pergetésig, a nádfalak csukáinak sügereinek becserkészéséig sok lehetőség közül választhat.

 

Általában 6-8 órát lehet kényelmesen eltölteni egy nap egy kajakban, ezért alapvetően ez az az idő, melyhez a túrát igazítjuk. A nyári időszakban ez praktikusan reggel 4 órától délig, vagy délután 2 órától sötétedésig terjedő időszakot jelent, ami persze nincs kőbe vésve, mindenkivel egyedileg egyeztetjük az indulási időpontot.

 

Amennyiben szükséges horgászfelszerelést, csalit is tudunk biztosítani.

 

A túra ára  1 fő esetén 30.000Ft/fő, 2 fő esettén 25000Ft/fő

 

Keresse videóinkat a youtube-on , képeket, beszámolókat a Blogon, valamint a Facebook oldalunkon!

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot az info@kajakpeca.hu e-mail címen, vagy a +36-30-5159393 telefonszámon!

 

Üdvözlettel:

Kalauz Zoltán

Balatoni süllő