Rólunk

Mottónk

Kajakos felszerelések kajakos horgászoknak, kajakos horgászoktól.

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb horgászkajakokat, a kajakos horgászathoz szükséges felszereléseket találd meg áruházunkban, ezért termékeinket elsősorban minőségi, praktikussági, használhatósági szempontok alapján válogatjuk össze.

Horgászkajakok, kameratartók, evezők, kajakos ruházat, halradar rögzítés kellékei, telefon-, gps-, tablet-, horgászbottartók, univerzális bázisok, adapterek és még sok minden más ami itt található.

Termékeink közül számos nem csak kajakon, hanem csónakon, hajón, sőt még autóban is használható. Nem horgászol? Nem baj. Kajakos túrázók is találnak itt érdekes kellékeket. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így ha nem találsz valamit, nézz vissza később, vagy kérdezz valamelyik elérhetőségünkön.

Amit kínálunk:

  • Top minőségű termékek
  • Piacképes ár
  • Szakmai tanácsadás
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Bemutatkozás

cms-img

Bemutatkozás

Több, mint 35 éves horgászmúlttal rendelkezem, melynek utolsó 10 évét szinte csak pergetéssel, a ragadozó halak kergetésével töltöm, 5 éve szinte csak kajakból horgászom. Balatoni horgászként sokáig keresgéltem annak lehetőségét, hogyan tudom függetleníteni magam a zsúfolt kikötőktől, a sólyák hiányától, az utánfutós parkolási nehézségektől, illetve a helyhezkötöttségtől, mígnem rátaláltam a horgászkajakokra.

A kajakos horgászat egy új dimenziót nyitott számomra, melynek egyik legnagyobb előnye a mobilitás. Az autó tetőcsomagtartóján bárhová elvihetem magammal. Nincs szükség kikötőre, sólyára, szinte bárhol vízre tehetem. Rendkívül kényelmes, ráadásul az általunk is forgalmazott kiegészítőkkel mindent fel tudunk rá szerelni, a halradartól kezdve a kamerákon át az összes horgászkiegészítőig.

2017-től a Jackson Kayak ProStaff-ja vagyok.

Vélemények

Ami ebben az áruházban kapható, az egyedülálló.

Kovács Endre

Köszönöm a rengeteg segítséget, amit kaptam. Minden kérdésemre gyors és kielégítő válasz érkezett. Elhivatott és segítőkész mindenki. Magyarországon egyedülálló unikális termékeket találtam.

Dániel Imre