Népszerű eladások

Leértékelések

Halradarok

A halradarok sokat segítenek a horgásznak. Sokan nem is elsősorban  a halakat keresik, sokkal inkább a víz alatti terepalakulatokat, haltartó helyeket, akadókat, töréseket igyekeznek megtalálni. Bármi is legyen a cél, nem hiányozhat a kajakos horgászok ...

A halradarok sokat segítenek a horgásznak. Sokan nem is elsősorban  a halakat keresik, sokkal inkább a víz alatti terepalakulatokat, haltartó helyeket, akadókat, töréseket igyekeznek megtalálni. Bármi is legyen a cél, nem hiányozhat a kajakos horgászok eszköztárából sem. Cégünk a Humminbird halradarok teljes választékát forgalmazza. Amennyiben az áruházban bemutatott típusok nem felelnek meg számodra, más típust választanál, bátran kérj ajánlatot az elérhetőségeinken.

 

Bővebben

Halradarok  12 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Humminbird HELIX sorozat

    A Humminbird HELIX G3 sorozat a Humminbird halradarok legújabb generációja. A család számos tagból áll, garantáltan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A HELIX G3 sorozat ár érték arányát tekintve verhetetlen. Megtalálhatjuk a normál szonárképes készüléktől kezdve a Side Imaging, illetve a Down Imaging technológiát kínáló halradarokat is, GPS vevővel kombinált kivitelben is, mindezt kellően nagy kijelzővel, hihetetlen árakon.

  • Humminbird PiranhaMax...

    A 2015-ös évben megújult a PiranhaMax sorozat. A közkedvelt kifejezetten alacsony árfekvésű modell egyszerűen, és könnyen használható, kisméretű kijelzője ellenére kiválóan jeleníti meg a mederalakulatokat, akadókat. Két típust találhat meg a vásárló áruházunkban, a két 2015-ös modellt.

  • Berley Pro Visor

    Berley Pro Visor, Napellenző

oldalanként
Mutat 1 - 10 / 12
Mutat 1 - 10 / 12