Kategóriák

Népszerű eladások

Lista rendezése gyártónként BooneDox

BooneDox kerékszett horgászkajakokhoz

A BooneDox márkanév Amerikában egyet jelent a csúcsminőséggel és a praktikummal. Az általuk kifejezetten a nagy, nehéz horgászkajakokhoz fejlesztett és gyártott kerékszett megoldást nyújt minden olyan problémára, ami a jelenleg kapható kerékszetteket jellemzi. Amenniyben a vízleeresztő lyukba illeszthető kerékszettünk van, akkor kénytelenek vagyunk az oldalára fordítani a kajakot, hogy a helyére illesszük a kerékszettet, ami felpakolt, felszerelt kajakok esetében gyakorlatilag lehetetlen. A majdnem jó megoldást azon kerékszettek adják, amelyekre a kajakot ráhelyezzük, és az felfekszik valahogy a kerékszett tartórészére. Ezzel csak akkor van gond, ha kikötésnél szeretnénk a kajak alá tenni, amikor az még jobbára a vízben van, így mászhatunk be a vízbe a kajak alá, vagy ki kell húznunk a kajakot a szárazra, hogy a kerékszettet alátegyük.


 


A BooneDox kerékszett lényegesen praktikusabb, mivel minden része a víz felett található. A kerékszett bázisa a kajak tetejéhez van rögzítve, a kerekeket tartó lábak ebbe a bázisba csatlakoznak be. Használatkor a keréklábak lehajthatóak, a vízreszálláskor pedig felhajthatóak, így nem akadályozzák a kajak haladását. Szállításkor a kerekeket a tartólábbal együtt kivehetjük, így külön szállíthatóak.


 


A lábakat tartó bázis tetején sínek is találhatóak, így bármilyen Kiegészítőt csatlakoztathatunk hozzá pluszban, ami alkalmas a sínes rögzítéshez. Gyakorlarilag az összes YakAttack kiegészítőnk ilyen.


 


Az anyagoknál sem spóroltak, minden terhelést kapó alkatrész rozsdamentes acélból, a többi tengervízálló alumíniumból készült, hogy a legnehezebb, teljesen felszerelt kajakok se okozzanak problémát, így ez a kajakszállító a legstrapabíróbb jelenleg a piacon.

Bővebben
Mutat 1 - 3 / 3
Mutat 1 - 3 / 3