Neoprén szegecsanya M5 csavarokhoz

neopszeg-m5

Új

Neopren szegecsanya M5 metrikus csavarokhoz

Bővebb leírás

Készleten

250 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Neoprén szegecsanya M5 csavarokhoz

Neoprén szegecsanya M5 csavarokhoz

Neopren szegecsanya M5 metrikus csavarokhoz

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

A kajakokon többféle rögzítési lehetőség kínálkozik, melyek közül az egyik praktikus eszköz a neopren szegecsanya használata. Rendkívül ötletes megoldás, számos előnnyel. Leginkább olyan helyeken alkalmazzuk, ahol kajakunkon, csónakunkon nem férünk hozzá belülről a rögztési területhez, vagy ha garantáltan vízzáró, és stabil rögzítést szeretnénk elérni.

Ez a szegecsanya standard peremmel (0,9mm), így szinte hozzásimul a kajaktesthez. Vízzáró stabil kötés garantált. Amennyiben a gyárilag csomagolt csavarok által kínált rögzítés helyett az extra vízzáró verziót választjuk, vagy ha belülről nem hozzáférhető helyen szeretnénk kellékeinket rögzíteni, a neoprén szegecsanya a megfelelő választás. Minden olyan kiegészítő rögzíthető, melyen M5 méretű furat található. Így ideális az áruházunkban kínált Sea-Lect termékekhez

Az ár egy darab neopren szegecsanyára vontakozik. A hozzá való csavart külön kell megvásárolni, az nem része a terméknek.

A szegcsanya használatakor a kajaktestet át kell fúrni. Ehhez ideálisan 9,6mm átmérőjű fúrószárat kell használni. A maximális méret amit a forgalmazó tűréshatáron belül ajánl a 9,9mm fúrószárátmérő. A standard fémfúrószár tökéletesen alkalmas. A tapasztalat, hogy 9,5mm-es standard fúrószárral is alkalmas az előfúráshoz.

  • A neopren szegecsanya pereme, és a testben elhelyezett anya a csavar behajtásával közrefogja a kajaktestet, így elzárva a víz beszivárgásának a lehetőségét.
  • 5mm-es anyagvastagságig (kajak, csónaktest vastagsága) használható
  • A rugalmas neopren felületnek köszönhetően csökkenti az esetlegesen fellépő vibrációt
  • Ideális műanyag kötésekhez
  • Korrózióálló
  • -40 - +90 Celsius fokig hőálló

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: