A világ egyik leghíresebb kajakos offshore tengeri horgászhelye a Los Buzos Resort Panamában. Garantáltan bakancslistás top helyszín.

 

 

Helyszín:

A Los Buzos Resort kivételes helyen található. A Csendes Óceán itt hirtelen mélyül, változatos mederfenékkel, komoly törésekkel tarkított a partközeli részeken, így kiválóan alkalmas kajakos horgászatra. Nincs szükség hosszú hajóutakra a jó horgászhelyekért, azok szinte a lábunk előtt vannak, a parttól 1-3 km-es távolságban. A Resort előtt több zátony, sziget is megtöri a hullámokat, szinte öblöt formálva a helyszínen.

 

Időpont:

2020. december 11-19.

 

Utazás:

Panama Citybe repülővel megyünk. A konkrét járat még nincs kiválasztva, de időben (2020 legelején) kell foglalni, hogy biztosan legyen hely. 11-én pénteken érkezünk meg Panama Városba, ott egy éjszakát töltünk a Milan Hotelben. Szombaton 10:00-kor jön értünk a transzferbusz és visz ki minket a Los Buzos Resort-hoz. 18-án pénteken a transzferbusz visszavisz minket Panama Városba, ahol ismét eltöltünk egy éjszakát a Hotel Milan-ban. 19-én szombaton repülünk haza.

 

Horgászat:

Los Buzos Resort maximáslisan képes minden horgászigényt kielégíteni, mind szállás, mind ellátás tekintetében. 5 teljes nap horgászat, több gájd, és kisérőcsónakok segítségével. A kajakok pedálos Hobie és Jackson kajakok, halradarral, mentőmellénnyel, GoPro kompatiblis kameratartóval felszereltek. Kamerát vinni kell. Több horgászmódszer is űzhető, a vertikális jigeléstól kezdve a popperes pergetésen át a trollingozásig minden működik. Gondoltak a távolról érkezőkre is, így a horgászfelszerelésen sem kell törni a fejünket. A csomagárban benne van 3 db felszerelt horgászbot, mellyekkel mindhárom fent említett módszer űzhető. Csalival sem kell készülni, van egy horgászboltjuk is a helyben legjobban működő műcsalikkal, melyek az USA-ban meghirdetett kiskereskedelmi áron helyben megvásárolhatóak. Szóval a bőrönbe csak a ruhát és a kamerát kell betenni.

 

Szállás, ellátás:

A Los Buzos Resort-i tartozkódásunk alatt teljes ellátást kapunk. Reggeli, vacsora, napközben snackcsomag, korlátlan helyi sör és ásványvíz fogyasztással. A szállás többágyas Lodgban van. Wifi rendelkezésre áll. Az ételek fantasztikusak, rengeteg hallal, bőséges mennyiségben.

 

Időjárás:

A december az egyik legjobb időszak időjárás szempontjából. Az esős évszaknak már vége, a száraz, de szeles évszak pedig még nem érkezik meg ilyenkor. 30 °C nappali, 20°C éjszakai hőmérsékletre lehet számítani, az óceán vize 28°C körüli lesz. Napvédelemről mindenképpen gondoskodni kell, kerülendőek a pamut ruházatok.

 

Ár:

Repülőjegy Panamába: kb 1000$

Los Buzos: 2250$ - tartalmazza: transzfer Panama városból és vissza, szállás, ellátás a Los Buzos Resortban, kajakok, gájdolás, felszerelt horgászbotok, VHF rádió, korlátlan helyi sör és ásványvízfogyasztás

 

Már csak 1! szabad hely van! A szabad helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. A jelentkezést követően 975$ előleget kell fizetni a Los Buzos Resortnak. (egy online felületen bankkártyával lehet kifizetni). A maradék részvételi díjat 30 nappal érkezés előtt kell befizetni.

 

Még több info, képek, videók az alábbi linkeken.

 

Ha felketettük az érdeklődésedet, vagy kérdésed lenne, keress az elérhetőségeinken!

 

A Los Buzos Resort honlapja:

https://www.losbuzos.com/

Facebook:

https://www.facebook.com/LosBuzosPanama/

Instagram:

@losbuzospanama

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCqCCD4WkzmQQlc8Rp7bvF5w