Rólunk

Mottónk

Kajakos felszerelések kajakos horgászoknak, kajakos horgászoktól.

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb a kajakos horgászathoz szükséges felszereléseket találd meg áruházunkban, ezért termékeinket a kajakos őshazából, az Amerikai Egyesült Államokból szerezzük be, egyenesen a gyártótól.

Kameratartók, halradar rögzítés kellékei, telefon-, gps-, tablet-, horgászbottartók, univerzális bázisok, adapterek és még sok minden más ami itt található.

Termékeink közül számos nem csak kajakon, hanem csónakon, hajón, sőt még autóban is használható. Nem horgászol? Nem baj. Kajakos túrázók is találnak itt érdekes kellékeket. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így ha nem találsz valamit, nézz vissza később, vagy kérdezz valamelyik elérhetőségünkön.

Amit kínálunk:

  • Top minőségű termékek
  • Piacképes ár
  • Szakmai tanácsadás
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

A Csapat

cms-img

Bemutatkozás

Több, mint 30 éves horgászmúlttal rendelkezem, melynek utolsó 10 évét rendszeresen csónakban töltöttem a Balatonon, szembesülve annak hátrányaival is. Kikötők hiánya, sólyák hiánya, a sólyák állapota, a korlátozott utánfutós parkolási lehetőségek mind mind a horgászok életét nehezítik. Ezzel nem csak horgászként, hanem horgászegyesületi vezetőként is szembesülnöm kellett.

Ekkor jött a felismerés, hogy a kajakos horgászat lehet a megoldás. Igen ám, kajakot, még csak-csak sikerült beszerezni, de a youtube-on látható kiegészítők, kellékek, felszerelések elérhetetlenek voltak. Ekkor döntöttem úgy, hogy megnyitom ezt a webáruházat, és elérhetővé teszem Magyarországon is a "kajakos horgász álom" kellékeit.

Vélemények

Ami ebben az áruházban kapható, az egyedülálló.

Kovács Endre

Köszönöm a rengeteg segítséget, amit kaptam. Minden kérdésemre gyors és kielégítő válasz érkezett. Elhivatott és segítőkész mindenki. Magyarországon egyedülálló unikális termékeket találtam.

Dániel Imre