Kajakpeca Horgony Trolley

kajtrol

Új

Kajakpeca Horgony Trolley

Bővebb leírás

Készleten

8 840 Ft‎

11 100 Ft‎

-2 260 Ft‎

helyett 9 253 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Kajakpeca Horgony Trolley

Kajakpeca Horgony Trolley

Kajakpeca Horgony Trolley

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****

Egyéb infó

Kajakok horgonyzása nem lehet teljes "Anchor Trolley", azaz "Horgony Kocsi" nélkül. Sajnos a fordítás nem egyszerű, és nem is hangzik jól, így meghagytuk a Trolley szót úgy, ahogy azt az USA-ban a kajakos horgászat őshazájában használják.

 

Ennek a szettnek az összeállításánál az egyszerűségre törekedtünk. Olyan kellékekeket válogattunk össze, melyekkel gyakorlatilag bármilyen kajak felszerelhető, legyen az egy felső kategóriás horgászkajak, vagy bármilyen más horgászathoz használt kajak. A Horgony Trolley segít nekünk abban, hogy kajakunkat lehorgonyzott állapotban pont olyan pozícióban tartsuk, amelyben számunkra a legkívánatosabb. Lehet szél, jöhet sodrás, a Horgony Trolley segít a kajakot a megfelelő pozícióban tartani.

 

A szett tartalmaz 0,5 méternyi 6 mm-es gumikötelet, 10 méter 6mm-es Trolley kötelet, 1 db Gyűrűt, 2 db Csigát, 2 db kompozit Omega szemet, a rögzítéshez szükséges 4 db TriFold vízzáró popszegeccsel.

 

A felszerelése roppant egyszerű. Amennyiben a kajakunk nem rendelkezik gyárilag olyan rögztési ponttal, amihez a Horgony Trolley csigáját rögzíthetnénk, akkor bizony nekünk kell ilyen rögzítési pontot készítenünk. Erre való az omega szem, és a rögzítéséhez szükséges popszegecs. Ez a legegyszerűbb és legpraktikusabb rögzítési megoldása az omega szemnek. Az omega szemhez rögzítjük a csigát a gumikötél segítségével, Miért használjunk gumikötelet? A Horgony Trolley praktikusan feszes állapotban használható a legjobban, ezért szükséges. Magunk állthatjuk be a feszességet pont olyanra, amilyet szeretnénk. A csigán fűzzük át a Trolley kötelet, majd a két végét kössük a Gyűrűhöz. Jó tanács, hogy a Gyűrűn vezessük át a Trolley kötelet.  Már használható is a Horgony Trolley. Horgonyzáskor a horgonykötelet a Gyűrűn átvezetve rögzítsük a kajakon. Erre praktikus megoldás a ZigZag Kötélfogó.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék:

Csomag tartalom