Mentőmellény kajakos horgászoknak

Új

Vodák Fishing mentőmellény kajakos horgászok részére

Bővebb leírás

Készleten

26 900 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Mentőmellény kajakos horgászoknak

Mentőmellény kajakos horgászoknak

Vodák Fishing mentőmellény kajakos horgászok részére

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****

Egyéb infó

A mentőmellény egy igen lényeges felszerelése a kajakos horgászoknak, nagyjából olyan, mint a biztonsági öv az autósoknak. Sokan nem szeretik, de számos életet mentett már meg! Igazándiból nem is mentőmellényről kell beszélnünk, hanem úszást segítő mellényről, mivel az úszni tudás alapvetően elvárt a kajakos horgászoktól.

 

A piacon számos mellény kapható, a bőség zavarában azt sem tudja az ember, hogy merre fordítsa a fejét. Áruházunkban igyekszünk olyan termékeket kínálni, melyeket lehetőleg személy szerint használunk, teszteltük, kipróbáltuk, tehát meggyőződtünk a használhatóságáról. Nincs ez másképpen ennél a mentőmellénynél sem.

 

Van néhány kitétel, mely alapvetően elvárható egy a kajakos horgászok részére készített mentőmellénytől. Az egyik legalapvetőbb elvárás, hogy amikor ül a horgász a kajakban, a mellény ne csússzon fel az arca elé. Sajnos a legtöbb klasszikus mentőmellény ezért alkalmatlan a kajakos horgászatra. Előnyös továbbá, ha a mellényen néhány können elérhető zseb is található, a gyakran használatos felszerelések kiegészítők tárolására. Ezen a mellényen két kisebb méretű tépőzáras és két nagyméretű zipzáros zseb található. A mellény hátán a fényvisszaverő csík a láthatóságot biztosítja. A mellény vállpántja és a derékrész is álltható, tehát gyakorlatilag minden horgász magára tudja igazítani, a "pocakos" horgásztársainkat is beleértve.

 

A mellényt két méretben forgalmazzuk, az L/XL méret, mely 70N felhajtóerővel rendelkezik, illetve az XXL/XXXL, mely szintén 70N felhajtóerőt képvisel. 80kg-os testtömeg felett bátran választhatjuk a legnagyobb méretet, mert a praktikus beállítási lehetőségeknek köszönhetően könnyedén magunkra állíthatjuk a mellényünket. Az összehasonlítás kedvéért áz átlagos úszást segítő mellények 50N felhajtóerővel készülnek. Még ebben is gondoltak a testesebb horgászokra.

 

A mentőmellény életet menthet! Mindig viselj mentőmellényt ha kajakból horgászol!

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: