LeverLoc HD Horgony Trolley

AMS-1004

Új

YakAttack LeverLoc HD Horgony Trolley

Bővebb leírás

Készleten

21 740 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

LeverLoc HD Horgony Trolley

LeverLoc HD Horgony Trolley

YakAttack LeverLoc HD Horgony Trolley

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****

Egyéb infó

A YakAttack LeverLoc Horgony Trolley egyedülálló a piacon. A hihetetlenül alacsony profilnak köszönhetően szinte rásimul a kajaktestre. A YakAttack Horgony Trolley segítségével minden esetben a megfelelő irányba állíthatja a kajakját horgonyzás közben. A HD szett tartalmaz belső szerelési adaptereket is, melyekkel még stabilabban rögzíthető a Horgony Trolley a kajakon.

 

A szett tartalmaz kettő YakAttack Stealth csigát, 4 zsinórvezető adaptert (PadHook), 10 méternyi fényvisszaverő csíkkal ellátott Trolley kötelet, 3 belső szerelési adaptert, valamint a LeverLoc zsinórrögzítő szerelvényt. A LeverLoc szerelvénynek két funkciója is van. Az egyik, hogy a kapcsoló segítségével a kívánt pozícióban rögzíthető a gyűrű, valamint használaton kívül a gyűrű dokkolójaként is működik. A Zsinórvezető adapterek biztosítják, hogy a HorgonyTrolley minden esetben a kajak oldalán fusson, így véletlenül sem fog zavarni horgászat közben.

 

Amennyiben nem férünk hozzá kellően a kajaktest belsejéhez hogy rögzítsük a belső szerelési adaptert, használjuk az RB1032 szerelési segédcsavart! Ezt a szett nem tartalmazza!

 

A szett tartalmazza a felszereléséhez szükséges csavarokat.

 

Az alábbi videóban Luther Cifers a YakAttack tulajdonosa mutatja be a LeverLoc Anchor Trolley felszerelését.

 

 

 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: