C-TUG Kajakszállító kocsi

915130

Új

C-TUG kajakszállító kocsi

Bővebb leírás

Készleten

39 900 Ft‎

44 590 Ft‎

-4 690 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

C-TUG Kajakszállító kocsi

C-TUG Kajakszállító kocsi

C-TUG kajakszállító kocsi

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****

Egyéb infó

A C-TUG kajakszállító kocsi jelenleg a legjobb a piacon. Ez az Új Zélandon készült univerzális kajakszállító minden körülmények között ideális választás. Legyen az homokos, füves, kavicsos partszakasz, édes, vagy sósvíz a C-TUG megoldja.

 

Természetesen minden eleme UV és tengervízálló műanyagból, a fém részek rozsdamentes acélból készültek. 120 kg-ig terhelhető, azaz több kajak egyszerre történő szállítására is alklamas, más kajakszállító kocsikkal ellentétben. Defektmentes, gumírozott, nagy átmérőjű, és kellően széles kerekei minden talajtípushoz jól használhatóak. Ezeket a kerekeket sosem kell pumpálni, és kilukasztani sem lehet!

 

Az összeszereléséhez nincs szükség sem szakképesítésre, sem szerszámokra! Az egyedi, robosztus kialakításnak köszönhetően 1 perc alatt összeszerelhető. Szedd le a kajakot a tetőcsomagtartóról, húzd le a vízre a C-TUG segítségével, majd pillanatok alatt darabokra szedve, akár a kajaktesbe is bepakolhatod, így nem zavar, amíg a vizen vagy. A súlya mindössze 4,3kg

 

Gyakorlatilag minden kajakhoz használható, ugyanis a kajakkal érintkező tartólapja több szögben is álltíható. Összeszerelése pedig hihetetlenül egyszerű. Ábráért katt ide!

 

 

 

 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: