FOX 40 Jelzősíp Nagyobb

FOX 40 Jelzősíp

NRS45301.01

Új

FOX 40 Jelzősíp

Bővebb leírás

Készleten

2 600 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

FOX 40 Jelzősíp

FOX 40 Jelzősíp

FOX 40 Jelzősíp

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****
Hajóhoz*****

Egyéb infó

Sokan gondolhatják, hogy a jelzősíp egy felesleges kiegészítő. Mindenkinek azt kívánom, hogy sosem legyen rá szüksége! De ha vészhelyzet áll elő, életet menthet! Sokkal jobb, ha van nálad, de nem kell használnod, mintha egyszer szükséges lenne, és nincs nálad ez a "felesleges" kiegészítő. Azt gondolom, hogy az a pénz, amiért ezt a sípot megvásárolhatod nem dönt nyomorba, ellenben ha szükséges, igen nagy segítségedre lehet.

 

Az eredeti FOX 40 jelzősíp a világ számos pontján társa nemcsak a kajakos horgászoknak, hanem a professzionális vízimentő szolgálatoknak. A 3 kamrás kialakításának köszönhetően nincs benne mozgó alkatrész, ami befagyhat, beszorulhat, így garantáltan megszólal a legextrémebb körülmények között is.

 

Egyszerű megszólaltatni, és nem lehet túlfújni, azaz minél erősebben fújod, annál hangosabban szól. A kamrák kialakításánál ügyeltek arra, hogy ha a síp víz alá kerül, és megtelik vízzel, a vízből történő kiemelést követően a víz automatikusan kifolyik a kamrákból.

 

A több, mint 100 decibeles hang másfél kilométerre is elhallatszik! A kulcskarikás megoldásnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható a mentőmellényhez, vagy más ruházathoz.

 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: