HIKO Bayard száraznadrág

Új

Hiko Bayard száraznadrág

Bővebb leírás

Készleten

119 900 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

HIKO Bayard száraznadrág

HIKO Bayard száraznadrág

Hiko Bayard száraznadrág

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****

Egyéb infó

A Hiko Bayard evezős száraznadrágját extrém körülményekre tervezték. Ez a csúcsminőségű evezős nadrág tökéletes a kajakos horgászathoz. 4 rétegű, lélegző úgynevezett Airfour anyagból készült, a megfelelő helyeken Cordura erősítéssel.

 

A szabásnál ügyeltek arra, hogy ülő pozícióban legyen a legkényelmesebb, ehhez igazodnak a varrások helyei is. A dupla derékrész megakadályozza a víz bejutását. Az ülőfelület és a térdek Cordura erősítése növeli a kopással szembeni ellenállást. A vízhatlan Cordura zoknik, melyek a nadrághoz vannak varrva megakadályozzák a víz bejutását alulról. A Bayard nadrág fényvisszaverő csíkjai növelik a láthatóságot, ezzel együtt a biztonságot is.

 

A vízállóságot és a belső pára áteresztő képességet egy-egy paraméterrel jellemzik. A HIKO Bayard száraznadrág 25.000mm vízállóságú, mely azt jelenti, hogy az anyag minden négyzetcentiméterének egy 25.000mm magas vízoszlop nyomását kell kibírnia átszivárgás nélkül. A lélegzőképessége 15.000gr/négyzetméter/24 óra, azaz egy négyzetméter anyag 24 óra alatt 15.000 gramm vízpárát képes belülről kifelé kiengedni.

 

A Bayard száraznadrág kiváló kiegészítője a HIKO Teddy zonkni és a HIKO Teddy overál. A vízhatlan ruházathoz megfelelő cipő is szükséges.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: