SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar

FFP-1001

Új

YakAttack SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar

Bővebb leírás

Készleten

21 660 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar

SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar

YakAttack SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz****

Egyéb infó

A YakAttack SwitchBlade™ univerzális jeladótartó kar igazi kuriózum a kajakfelszerelések piacán. Hosszas tervezőmunka és tesztelés előzte meg ennek a jeladótartó karnak a piacra vezetését. A minőség mellett a funkcionalitás is maximális hangsúlyt kapott. A csatlokozó rendszere lehetővé teszi bármilyen kajakhoz, sínhez, vagy a CellBlok-hoz történő rögzítését. A tartókarnál elvárás volt a közegellenállás és a turbulencia minimalizálása, ráadásul a helytakarékosság, egyszerű szállíthatóság érdekében a kar összehajtható. A másik egyedi tulajdonsága, hogy a csatlakozó kar hossza a kajakhoz maximálisan igazítható, az állíthatóságnak köszönhetően.

 

A jelenleg kapható jeladótartókkal szemben a YakAttack SwitchBlade jeladótartója az állíthatóságra és a sebesség megtartására fókuszál. A hidrodinamikus kar lényegesen kisebb turbulenciát, és ezáltal kisebb rezgést kelt, ami gyorsabb haladást, és csökkentett zajszintet eredményez. Az állítható mélységű karnak köszönhetően az oldallátós jeladókat is a megfelelő mélységben tarthatjuk. Amennyiben nincs szüksége a teljes karhosszra, a középső hosszabbító kar nélkül is kíválóan használható.

 

Természetesen a SwitchBlade jeladótartó is az új LockNLoad rögzítési rendszert kapta, mely garantálja, hogy kiegészítőinket elmozdulás esélye nélkül rögzíthessük a kajakunkon. Válassza a radarjához megfelelő YakAttack monitortartót, és már rögzítheti is a jeladótartóra integrált adapterhez, így nem szükséges újabb fúrás, újabb bázis felszerelése a kajakra.

 

 

 

 

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

30 hasonló termék: