YakAttack CellBlok

CLB-1002

Új

Megújult YakAttack CellBlok akkumulátor, halradar jeladó és monitortartó platform

Bővebb leírás

Készleten

28 150 Ft‎

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

YakAttack CellBlok

YakAttack CellBlok

Megújult YakAttack CellBlok akkumulátor, halradar jeladó és monitortartó platform

Írd meg véleményed

Adatlap

Kajakhoz*****
Csónakhoz*****

Egyéb infó

A YakAttack CellBlok egy komplett megoldást kínál, hogy halradarunk minden elemét egy egységként tudjuk kezelni. A belsejében kényelmesen elfér a radarhoz szükséges akkumulátor, pl a Rebelcell 7A és 18A, míg a fedőlapjára rögzíthetjük a jeladótartót, és a monitortartót.  A gömb bázisokat a szett nem tartalmazza! Amennyiben van már Screwballal felszerelt jeladó, vagy monitortartónk, egy 20cm-es GearTrac sínt a fedlapra szerelve azokat is könnyedén csatlakoztathatjuk.

 

A megújult CellBlok mindösszesen 63dkg, ezáltal sokkal könnyebb lett az elődjénél. Ezen kívül megnövelték a kábelkapacitását a mai kor radarjaihoz alkalmazkodva.

 

Egy univerzális, komplex megoldást kapunk. A CellBlok-hoz a YakAttack SwitchBlade jeladótartó és a LockNLoad rendszerű összes monitortartó pillanatok alatt csatlakoztatható, így a komplett radarrendszert egyben levehetjük, szállíthatjuk.

 

Természetesen UV és tengervízálló kompozit anyagból készült, tehát tartóssága garantált. A szettben található 2 db T csavar és a hozzá való menetes fej, segít abban, hogy könnyedén csatlakoztathassuk a kajakunkon található sínekhez.

 

Rögzítéséhez 30cm hosszú GearTrac sínre van szükség, amennyiben az nincs a kajakon gyárilag.
 
Belső méretei:  16.3cm x10,9cm x 6,6cm
Külső méretei: 26,1cm x 17,1cm x 8,9cm
 

30 hasonló termék: